Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Philips GC 3925/30

Код товару: 102246
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Philips GC 3925/30

Система "крапля-стоп"
Система автовідключення
Об'єм резервуару для води 300 мл
Великий отвір для затоки води
Стійке вертикальне положення
Можливість використання водопровідної води
Розміри упаковки (Ш x В x Д) 33,2 x 16,7 x 13,7 см
Розміри виробу (Ш x В x Д) 31,2 x 14,7 x 12,7 см
Маса праски 1,485 кг
Швидке розгладжування складок
Розпорошення води
Постійна подача пари 45 г/хв.
Живлення 2500 Вт
Паровий удар 180 г
Очищення від накипу та забруднень Вбудований слайдер очищення від накипу

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Праска Philips GC 3925/30

 Подача пари. Можливість подачі пари до місця прасування, прямо через підошву. Відпарювання дозволяє більш ефективно розгладжувати складки, може стати в нагоді для деяких інших завдань, а також забезпечує бактерицидний ефект. Найчастіше в сучасних прасках передбачається два способи подачі пари: автоматична, з рівномірною швидкістю (інтенсивність виставляється регулятором), і ручна, в режимі парового удару - короткий і потужний викид пари натискання кнопки.


- Вертикальне відпарювання. Можливість подачі пари при вертикальному розташуванні праски. Ця функція дозволяє «освіжати» і розгладжувати одяг прямо навішалці - це часто буває зручніше і доречніше, ніж повноцінне прасування на дошці (наприклад, для швидкого усунення складок безпосередньо перед вдяганням та виходом з дому).

— Автоматичне вимкнення. В даному випадку мається на увазі повне відключення живлення в тому випадку, якщо праска деякий час стоїть нерухомо. При цьому для горизонтального положення, коли підошва контактує з тканиною, дошкою і т.п., час відключення зазвичай дуже невеликий (близько 20 - 30 секунд) - це зводить до мінімуму ризик псування тканини і спалахів. А для вертикального положення цей час може становити кілька хвилин — щоб можна було спокійно відлучатися на якийсь час, не боячись, що праскавідключиться.

- Бездротова робота. Праски, здатні працювати окремо, без дротового підключення до мережі. Для цього в конструкції зазвичай передбачається спеціальна підставка з контактами та фіксатором: при нагріванні праска знаходиться на підставці, а по досягненню потрібної температури її можна зняти. Перевагою бездротових моделей є можливість роботи навіть у тих місцях, звідки неможливо дотягнути провід до розетки. Зрозуміло, підтримки температури праску періодично доведеться повертати на підставку, проте це не можна назвати серйозним недоліком. Крім того, підставки можуть мати конструкцію, що дозволяє використовувати праску та звичайним провідним способом.

-Очищення від накипу. У цьому випадку маються на увазі різноманітні способи захисту праски від накипу, що утворюється при використанні жорсткої води (насамперед водопровідної). Один із варіантів такого захисту - режим самоочищення, коли частинки накипу видаляються з праски за рахунок інтенсивної дії пари. Крім цього, в конструкції можуть передбачатися різні хитрощі, що запобігають утворенню накипу - противапняні фільтри, пом'якшувальні картриджі і т.п. Такі системи вимагають регулярного обслуговування (наприклад, заміни фільтруючих елементів), однак вони дозволяють використовувати з праскою звичайну водопровідну воду, тоді як без них довелося б використовувати кип'ячену абофільтровану (заздалегідь пом'якшену).

- Протикапельна система. Функція, що запобігає проливанню крапель води через отвори в підошві, що використовуються для подачі пари. Причиною появи крапель можуть бути як неполадки у прасці, так і дуже низька температура при відпарюванні, коли вода не встигає перетворитися на пару. У кожному разі краплі небажані, т.к. через них на тканині можуть з'являтися плями та розлучення; тому для регулярного прасування з відпарюванням наявність протикрапельної системи дуже бажано.

- Звукова сигналізація. Наявність у конструкції праски системи, що подає звукові сигнали. Конкретний набір таких сигналів та їх застосування може бути різним: так, однімоделі звуком повідомляють про нагрів до робочої температури, інші - про автовідключення (див. вище) і т.п. У будь-якому випадку звукові повідомлення дозволяють отримувати сигнали від праски навіть тоді, коли вона знаходиться поза увагою.

- Дисплей. Власний РК-дисплей забезпечує додаткове інформування, на нього можуть виводитись різні повідомлення про роботу праски: поточна температура, режим відпарювання, попередження про неполадки тощо. У порівнянні з класичними світловими індикаторами дисплей більш універсальний, проте обходиться дорожче.

 

Праска Philips GC 3925/30 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Philips GC 3925/30 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Philips GC 3925/30 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Philips GC 3925/30

Потужність 2500 Вт
Підошва Титанова
Постійне постачання пари 45 г/хв
Паровий удар 180 г/хв
Функція розпилення Ні
Можливість сухого прасування Ні
Об'єм резервуара для води 300 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Ні
Вертикальна пара Є
Довжина шнура
Вага Вага: 1.485 кг

* Технічні характеристики Праска Philips GC 3925/30 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Philips GC 3925/30

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips GC 3925/30

Код товару: 93755
На замовлення, 1-3 дні
Braun SI 7042 GR 3053 грн
Код товару: 139223
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227345
На замовлення, 1-3 дні
Tefal FV 6832E0 3053 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →