Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД

Код товару: 240935
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД

Епілятор BRAUN SES 9300 3D - це інноваційний підхід до позбавлення від небажаної рослинності на тілі. Особливість використання даної моделі полягає в тому, що техніка оснащена головкою Flex, що рухається в усіх напрямках. Вона акуратно та ефективно видаляє волосся навіть у тих місцях, які мають особливо складні вигини.

Ціна: 9933 грн
шт

Опис товару Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД

Епілятор BRAUN SES 9300 3D
 
головка Flex, що рухається
Епілятор Braun Silk_epil 9 SES 9300 3D - це інноваційний підхід до позбавлення від небажаної рослинності на тілі. Особливість використання даної моделі полягає в тому, що техніка оснащена головкою Flex, що рухається в усіх напрямках. Вона акуратно та ефективно видаляє волосся навіть у тих місцях, які мають особливо складні вигини. Продуктивність високого рівня забезпечена.
 
Пінцети MicroGrip Tweezer
При епіляції відбувається повне позбавлення від волосся. У цьому випадку він захоплюється пінцетом MicroGrip Tweezer, які в кількості 40 штук розташовані по всій робочій головці. Особливість такої конструкції в тому, що кожен зпінцетів працює індивідуально, тому забезпечується максимально точне захоплення волосків від 0.5 мм, при цьому шкіра не натягується дуже сильно, що істотно знижує одержувані болючі відчуття.
 
Робота з сухою та вологою шкірою
Ця модель може бути використана для обробки як сухим типом, так і вологим варіантом епіляції. У першому випадку все досить просто, при цьому ви повністю відчуєте всю гаму почуттів, яка визначена вашим больовим порогом. Якщо ж використовувати епілятор у душі під струменем води або з пом'якшувальними засобами, то можна значно покращити відчуття під час процедури, позбувшись більшої частини дискомфорту.
 
Контрольрівня тиску
Модель має датчик, який визначає, з якою силою давить на шкіру, щоб в автоматичному режимі знижувати або підвищувати інтенсивність впливу. Так епілятор суттєво знижує ризик появи подразнення.
 
Освітлення під час роботи
Підсвічена робоча область дозволить з легкістю позбутися волосся навіть у найбільш важкооброблюваних місцях (наприклад, у пахвових западинах).
 
Акумуляторна модель
Використовуйте епілятор, не відволікаючись на мережевий шнур - модель працює від акумулятора, тому він не потрібен. Висока мобільність пристрою та 50 хвилин безперервної роботи забезпечені.
 
Прилад для очищенняособи
Ваш персональний спа-комплект складається не тільки з епілятора та аксесуарів до нього, але і з приладу для очищення обличчя. Він має різноманітні змінні насадки у вигляді щіток та губок.
 
Купити епілятор BRAUN SES 9300 3D Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 2
Кількість пінцетів 40
Джерело живлення Акумулятор
Тип акумулятора Пінцетний
Робочий час від акумулятора 50 хв
Час заряду акумулятора 120 хв
Змінні головки для епіляції Є
Комплектація Є
Габарити Є
Підсвічування Є

* Технічні характеристики Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор БРАУН СЕС 9300 ЗД

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на БРАУН СЕС 9300 ЗД

Код товару: 360370
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN PL 3020 10105 грн
Код товару: 309760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 133120
На замовлення, 1-3 дні
Philips SC1994/00 12470 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →