Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN PL 3011

Код товару: 240931
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN PL 3011

Епілятор BRAUN PL 3011 - стильний інноваційний прилад ніжного біло-бузкового кольору. Ви забудете про неприємні відчуття під час процедур. Забезпечує як ефективний результат надовго, а й абсолютну безпеку під час обробки.

Ціна: 11481 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN PL 3011

Епілятор BRAUN PL 3011
 
Жіночий та потужний
Стильний інноваційний фотоепілятор Braun PL 3011 ніжного біло-бузкового кольору має ресурс 300 000 спалахів, які еквівалентні регулярному проведенню процедур протягом 16 років. Завдяки вбудованим десяти рівням інтенсивності світло здатне ідеально підлаштовуватися під тон вашої шкіри. Усього через 3 місяці експлуатації цього пристрою ви побачите приголомшливий результат! За допомогою двох режимів прилад безболісно оброблятиме вашу шкіру. Делікатний режим з фіксованою настройкою низького рівня потужності підійде для надчутливих ділянок, а звичайний режим - універсальний.
 
Турбота про вашушкірі
З інноваційним датчиком SensoAdapt ви забудете про неприємні відчуття під час процедури, тому що він автоматично сканує тон шкіри та чітко підлаштовує під неї інтенсивність світла перед черговим спалахом. Таким чином, фотоепілятор Braun PL 3011 забезпечує не тільки ефективний результат надовго, але й абсолютну безпеку під час обробки.
 
Для ідеально гладкої шкіри
Фотоепілятор Braun PL 3011 оснащений двома додатковими режимами, які допоможуть вам удосконалити будь-яку область, враховуючи її розмір та рівень чутливості. Для видалення волосся з великої ділянки, наприклад, обох ніг, вам відмінно підійде режим ковзання. Він виробляє велику кількістьспалахів, тому обробляє шкіру швидко та якісно. Чутливі зони вимагають особливого догляду, який забезпечить точковий режим. Він точно впливає на обрану площу.
 
З максимальним комфортом
З фотоепілятором Braun PL 3011 у вас не буде потреби постійно заряджати прилад або змінювати батарейки. Він працює від мережі, тому просто вставте шнур у розетку та починайте процедуру, коли вам зручно! З бритвою Venus Extra Smooth ви легко підкоригуєте ті ділянки, які не вдалося обробити пристроєм. Також у комплект із представленою моделлю входить місткий сірий мішечок, в якому дуже комфортно зберігати або транспортувати прилад.

Епілятор BRAUN PL 3011 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN PL 3011 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN PL 3011 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN PL 3011

Тип Фотоепілятор
Кількість швидкостей 2
Джерело живлення Мережа
Тип епілятора Так
Змінні головки для епіляції Так

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN PL 3011 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN PL 3011

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN PL 3011

Код товару: 309760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 133120
На замовлення, 1-3 дні
Philips SC1994/00 12470 грн
Код товару: 301991
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →