Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Bosch KGN 39LB316

Код товару: 155159
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Bosch KGN 39LB316

Двокамерний холодильник No Frost з нижньою морозильною камерою, об'єм 366 л, електронний контроль температури, зовнішній РК дисплей, суперзаморозка, суперохолодження, зона свіжості, світлодіодне освітлення, клас енергоефективності: A++, колір дверцят Glass door - чорний, колір корпусу: темно сірий Metallic Сhrome, вбудовані вертикальні ручки дверей.

Ціна: 42183 грн
шт

Опис товару Холодильник Bosch KGN 39LB316

 Оптична та акустична сигналізація залишення дверей відчиненими.

 
Холодильна камера: система Multi Airflow, 5 скляних полиць (3 регульованих по висоті), 4 дверних полиць, у тому числі 1 поличка для олії та сиру, зона свіжості
 
Морозильна камера: 3 прозорі ящики для заморожених продуктів, календар заморожування
 
Двері фіксуються праворуч, з можливістю зміни. Регульовані по висоті ніжки спереду, ззаду ролики.
 
Активація функції Super Cool перед покупкою знизить температуру на короткий час, щоб свіжі продукти можна було зберігати за правильної температури. Температура може бути знижена натисканням кнопки (максимум до 2°C). Длязапобігання надмірному споживанню енергії функція автоматично відключається приблизно через 6 годин.
 
Система MultiAirflow: рівномірний розподіл повітря довше зберігає свіжість. Нерівномірне охолодження може істотно впливати на смак і термін зберігання продуктів, що зберігаються. Наша система MultiAirflow, що підтримується вентилятором, забезпечує плавний, рівномірний розподіл холодного повітря на всіх рівнях у зонах охолодження та заморожування. Це зводить до мінімуму коливання температури та скорочує час охолодження – тому ваша їжа довше залишається свіжою. Насолоджуйтесь свіжістю весь час.
 
Система VitaFresh створює ідеальні умови для зберігання свіжихпродуктів завдяки зниженій температурі та можливості вибору відповідного рівня вологості. Дві різні зони: зверху суха з низькою температурою, що регулюється за допомогою повзунка (з можливістю опускання до 0°С), використовується для гігієнічного зберігання м'яса та риби. Великий нижній ящик спеціально пристосований для фруктів та овочів. Вологість всередині ящика можна регулювати, завдяки чому наші фрукти та овочі можуть довше зберігати свою свіжість та гарний стан.
 
На відміну від звичайних пристроїв, показання вологості NoFrost постійно реєструються у центральній холодильній установці, яка часто автоматично розморожується. Конденсат, що утворюється, просто зливається замежі холодильника, де він випаровується. Завдяки цьому функція NoFrost не тільки запобігає утворенню льоду, але й усуває необхідність у ручному розморожуванні.
 
Два окремі контури охолодження для більшої зручності та економії енергії. 2 окремих контури охолодження дозволяють незалежно керувати камерою охолодження та заморожування. Прості у використанні електронні елементи керування дозволяють індивідуально регулювати температуру та запобігають передачі запахів.
 
Використання світлодіодів - це абсолютно нова концепція освітлення інтер'єру холодильника, що забезпечує рівномірний розподіл світла всередині нього, без відблисків. Світлодіоднеосвітлення споживає менше енергії, ніж звичайні лампи розжарювання, і залишається працездатним протягом усього терміну служби.

Холодильник Bosch KGN 39LB316 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Bosch KGN 39LB316 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Bosch KGN 39LB316 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Bosch KGN 39LB316

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 366
Об'єм холодильника, л 279
Обсяг морозильної камери, л 87
Колір чорний
Керування електронне
Єнергоспоживання 273 кВт*год
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості є
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 41 дБ
Потужність заморожування 14 кг/добу
Додаткові можливості Суперзаморожування Суперохолодження LED освітлення
Габарити (ШxГxВ) 60*66*203 см

* Технічні характеристики Холодильник Bosch KGN 39LB316 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Bosch KGN 39LB316

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch KGN 39LB316

Код товару: 209224
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 77628
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr Ces 4023 42441 грн
Код товару: 89493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →