Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr Ces 4023

Код товару: 77628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr Ces 4023

Тип холодильника двокамерний
Розташування морозильної камери нижнє
Загальний об'єм холодильника 372 л.
Корисний обсяг холоду. камери 281 л
Корисний обсяг морозу. камери 91 л

Ціна: 42441 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr Ces 4023

 - Автоматична розморозка. Функція самостійного очищення холодильної камери від Інею, що утворився. Іноді холодильник розморожується, вода, що відтанула, стікає в спеціальний лоток і випаровується під дією тепла компресора. Наявність автоматичного розморожування позбавляє користувача необхідності чистити холодильну камеру вручну.

 
- Індикатор закриття дверцят. Система відстежує закриття дверей холодильника. Якщо двері тривалий час НЕ зачинені або зачинені недостатньо щільно, подається звуковий або світловий (залежно від моделі) сигнал. Це дозволяє уникнути критичного підвищення температури в камері холодильника та зберегти якістьпродуктів.
 
- Перевішування дверей. За рахунок перевішування дверей холодильника можна на власний розсуд вибрати сторону, в яку вони будуть відкриватися. Це дозволяє оптимізувати використання простору на кухні, що є особливо важливим для невеликих приміщень.
 
- Зона свіжості. Зона свіжості, або нульова камера, призначена для максимально тривалого зберігання свіжих продуктів із збереженням їх смакових якостей без заморожування. Температура у такій камері підтримується на рівні 0 ° С (звідси назва «нульова камера»).
 
- Швидка заморозка. Режим форсованого заморожування, при якому температура всередині морозильної камери короткочасно знижується(До -24 градусів). Це робиться в тому випадку, коли потрібно заморозити велику кількість продуктів. Зниження температури запобігає її підвищенню під час завантаження в камеру незаморожених продуктів, таким чином усувається небезпека розморожування.
Режим швидкого заморожування необхідно включати заздалегідь, за деякий час (зазвичай кілька годин) до завантаження продуктів. Необхідно враховувати, що це створює підвищене навантаження на компресор, тому надовго включати швидке заморожування не можна. Найчастіше передбачається автоматичне відключення, однак у деяких моделях це потрібно робити вручну.
 
- Антибактеріальний захист. У холодильниках з антибактеріальноюзахистом на внутрішню поверхню холодильної камери нанесено спеціальне покриття, яке запобігає розмноженню бактерій, появі плісняви ​​та неприємному запаху. Таким чином забезпечується максимальна гігієнічність зберігання продуктів. Найчастіше в такому покриття присутні з'єднання срібла, а термін його служби відповідає терміну експлуатації самого холодильника.

Холодильник Liebherr Ces 4023 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr Ces 4023 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr Ces 4023 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr Ces 4023

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження автоматична (краплинна)
Розташування морозильної камери нижнє
Загальний об'єм, л 372 л
Об'єм холодильника, л 281 л
Обсяг морозильної камери, л 91 л
Колір нержавіюча сталь
Керування електронне
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості ні
Можливість перевішування двері є
Потужність заморожування 12 кг/24 год
Габарити (ШxГxВ) 201х60х63, 1 см
Вага 81 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr Ces 4023 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr Ces 4023

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr Ces 4023

Код товару: 89493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 130465
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360184
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →