Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3

Код товару: 260718
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -в мікрохвильовій печі Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3

Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3 впорається не тільки з банальними завданнями. Вона являє собою повноцінний пристрій для приготування їжі, та ще й у зручному форматі, що вбудовується.

Ціна: 11782 грн
шт

Опис товару Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3

Мікрохвильова піч - один із найбільш затребуваних предметів побутової техніки, причому не тільки в нашій країні. Вона призначена для полегшення багатьох процесів, одним із найпопулярніших серед яких є розігрів їжі.
 
Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3 впорається не тільки з банальними завданнями. Вона являє собою повноцінний пристрій для приготування їжі, та ще й у зручному форматі, що вбудовується.
 
Вибір дизайну
Модель випускається у кількох варіантах кольору. Тому Bosch BFL 623MW3 підійде під будь-який інтер'єр. У лінійці бренду можна знайти й інші позиції техніки для кухні з даної лінійки моделей. Тому за бажання ви можете скластисамостійно чудовий ансамбль. Єдиний стиль оформлення фасадів та панелей управління – мрія справжнього перфекціоніста!
 
Зручна система управління
Сучасна техніка компанії відрізняється органічним підходом до налаштувань. Все зроблено таким чином, щоб навіть користувач з нульовим рівнем підготовки зміг за лічені хвилини розібратися у тонкощах Bosch BFL 623MW3. Сенсорні елементи гармонійно поєднуються з інформативними позначеннями. Основні функції винесені таким чином, щоб їх можна було включити в одне-два натискання.
 
Комфорт та безпека
Техніка німецького виробника відрізняється високими показниками не тільки в плані технічнихможливостей та функцій. Мікрохвильова піч Bosch BFL 623MW3 забезпечує безпечне використання, щоб ви могли просто насолоджуватися процесом.
 
Захисний механізм запобігає включенню магнетрону при відчинених дверях. Існує система автоматичного захисного відключення при позаштатній ситуації. А таймер дозволяє точно виставляти час розігріву чи приготування.

Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -в мікрохвильовій печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -в мікрохвильовій печі и купити Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3

Внутрішній обсяг 20 л
Розміри (SKVXG) Розміри (ШхВхГ), см: 59.4 х 38.2 х 29.9
Тип контролю Сенсорне з поворотним перемикачем
Показувати Є
Перемикачі Поворотні перемикачі із сенсорами
Інші функції та функції Функції:
своя програма
розморожування
автоприготування / 7 програм /
авторозморожування

особливості:
внутрішнє освітлення
звуковий сигнал закінчення роботи
таймер
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BFL 623MW3

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH BFL 623MW3

Код товару: 147227
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302609
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344251
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BEL 554MB0 12685 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →