Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0

Код товару: 124141
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -в мікрохвильовій печі Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0

Розм. вбудовування (мм): 380x560x550; Габарити (см): 38x59x37; Відкриття дверей: бічне; очищення пором; автоприготування; розморожування; Функції: гриль; Внутрішнє покриття: нержавіюча сталь; рівнів потужності: 5; Управління: тактове/кнопкове; Потужність (Вт): 900; Об'єм (л): 25; Black

Ціна: 15867 грн
шт

Опис товару Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0

Мікрохвильові печі Bosch – це прилад для підігріву, випікання та заморожування їжі, німецької якості. Мікрохвильова піч Бош здатна замінити духову шафу, настільки вона потужна, ефективна та проста у використанні.
 
Вибираючи мікрохвильову піч, перш за все, необхідно враховувати свої потреби та мету, для якої ви її купуєте. Для великої родини має сенс придбати мікрохвильову піч із великим об'ємом камери та високою потужністю. Потужна мікрохвильова піч набагато швидше розігріє, розморозить та приготує ваші продукти. Залежно від типу управління, мікрохвильові печі бувають з механічним, електронним і сенсорним управлінням. Мікрохвильові печі Bosch легко очищаються, вам немає потреби купувати дорогі засоби для чищення і прикладати зусилля, щоб очистити внутрішню поверхню мікрохвильової печі, оскільки вона виготовлена ​​з особливого виду емалі. А в деяких моделях вбудовано функцію самоочищення.

Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -в мікрохвильовій печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -в мікрохвильовій печі и купити Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0

Внутрішній обсяг 25 л
Розміри (SKVXG) 38x59x37 см
Гриль Є
Конвекція ні
Сила гриля 900 Вт
Тип контролю Механіка
Показувати є
Перемикачі Кнопкове
Інші функції та функції гриль
розморожування
автоприготування
очищення пором
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована мікрохвильова піч BOSCH BEL 554MS0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH BEL 554MS0

Код товару: 141261
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 123339
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 135016
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →