Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD

Код товару: 375086
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: BAKKU
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лабораторні блоки живлення Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD

Вхідна напруга блоку живлення: 220В; Вихідна регульована напруга: 0-15В; Максимальний струм: 2А; Індикація: цифрова

Ціна: 1698 грн
шт

Опис товару Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD

Компактний одно-канальний стабілізований блок живлення BAKU BK-1502DD з регулюванням вихідної напруги від 0 до 15 В та вихідного струму від 0 до 2 A . Легкий та ефективний, придатний для сервісних та лабораторних робіт. У комплекті є шнури для підключення мобільних телефонів. Особливості: підходить для запуску телефонів, смартфонів, планшетів без АКБ можна використовувати для "штовхання" акумуляторів, що заснули, автовідновлення після короткого замикання невеликі габарити індикація напруги на LED-індикаторах червоного кольору плавне регулювання напруги і струму, по два регулятори для грубої і точної захист від короткого замикання обмежувач струму одночасне відображеннявеличини напруги та струму високий коефіцієнт стабілізації напруги та струму Технічні характеристики: вхідна напруга живлення: 220 В змінного струму з частотою 50Гц вихідна напруга: 0 - 15В максимальний струм: 2А індикація струму та напруги на LED-індикаторах червоного кольору плавне регулювання - для грубого та точного регулювання фіксовані значення вихідної напруги: 1.5В, 3.6В, 4.8В, 6.0В, 7.2В захист від короткого замикання обмежувач струму (від 0,6А і вище) одночасне відображення величини напруги та струму від короткого замикання навантаження (неавтоматичне, для зняття захисту потрібно вимкнення живлення).

Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лабораторні блоки живлення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лабораторні блоки живлення и купити Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD

Країна-виробник Китай
Додаткові характеристики Вхідна напруга блоку живлення: 220В; Вихідна регульована напруга: 0-15В; Максимальний струм: 2А
Тип індикатора Цифрова

* Технічні характеристики Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Блок живлення з цифровою індикацією BAKKU BK 1502DD

Код товару: 375086
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 375083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 375087
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →