Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

BlitzWolf BW-FLB3 Black

Код товару: 302018
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Blitzwolf
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники BlitzWolf BW-FLB3 Black

Якщо ви геймер, модель бездротових навушників BW-FLB3 точно приверне увагу. І не тільки через RGB підсвічування, яке точно додасть яскравих фарб ігровому процесу, а й завдяки ультранизькій затримці звуку під час гри – 0,04 сек.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару BlitzWolf BW-FLB3 Black

Дизайн

 

Виробник надихався конструкцією літаючих тарілок при розробці зарядного кейсу даної моделі. Вийшов футуристичний дизайн з елементами мікросхем на корпусі, який виглядає оригінально та цікаво. Колірне підсвічування RGB по периметру блоку доповнює ігровий дизайн tws навушників. Зарядний кейс має ємність акумулятора 500 мАг, який повністю заряджається за 1,5 години за допомогою USB-C порту. У кейсі є цифрове позначення заряду батареї, а також спеціальне місце для знімного мікрофона.

 

Функції

Бездротові навушники BW-FLB3 від бренду BlitzWolf використовує якісний чіп із технологією низької затримки Bluetooth 5.0, що забезпечує стабільну та швидку передачу сигналу на відстань до 10 метрів. Наднизька затримка в ігровому режимі дозволяє досягти практично ідеальної синхронізації звуку та зображення, щоб ви не пропустили нічого важливого.

 

Великий 13-міліметровий динамічний

BlitzWolf BW-FLB3 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити BlitzWolf BW-FLB3 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити BlitzWolf BW-FLB3 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару BlitzWolf BW-FLB3 Black

Тип Бездротові Bluetooth-навушники
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Чехол акумулятор
Конструкція мікрофону
Вбудований у корпус навушників
Спрямованість мікрофона
Всеспрямований
Забарвлення Black

* Технічні характеристики BlitzWolf BW-FLB3 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - BlitzWolf BW-FLB3 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BlitzWolf BW-FLB3 Black

Код товару: 154585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244815
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292541
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →