Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006

Код товару: 301629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: BLANCO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Керамічні раковини Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006

Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006 з високоякісної кераміки та спеціального водовідштовхувального покриття, завдяки якому вода збирається у великі краплі та скочується вздовж поверхні.

Ціна: 24596 грн
шт

Опис товару Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006

Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006 з високоякісної кераміки та спеціального водовідштовхувального покриття, завдяки якому вода збирається у великі краплі та скочується вздовж поверхні.
 
Мийки з матеріалу кераміка BLANCO PuraPlus
Керамічні мийки BLANCO виготовляються із традиційних та перевірених матеріалів. Вони можуть застосовуватися навіть у лабораторіях незалежно від матеріалу: чи то вогнетривка глина, яку використовують більшість виробників, чи фарфорова кераміка (каолін), що має неперевершену щільність. Керамічні мийки дуже міцні, приємні на дотик і чудово виглядають: плавні форми у привабливих кольорах. Керамічні мийки BLANCO PuraPlus™ дуже довго зберігають свій первісний вигляд. Покриття PuraPlus зменшує пори і робить поверхню приємною на дотик. Вода просто скочується краплями, а бруд та наліт не затримуються на поверхні миття. Для наведення чистоти дост

Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Керамічні раковини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Керамічні раковини и купити Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006

Встановлення Врізна
Форма Прямокутна
Матеріал Кераміка
Крило Є
Глибина миски 18.5/10 см
Розміри прання (SHG) 100 х 50 см

* Технічні характеристики Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мийка керамічна Blanco IDESSA 6S кераміка чорний 516006

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →