Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Батут Bestway Восьминіг (52267)

Код товару: 242805
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bestway
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Батути Батут Bestway Восьминіг (52267)

Яскравий та привабливий батут, виконаний у вигляді симпатичного доброзичливого восьминога гарантовано сподобається маленьким непосидам. На ньому вони зможуть зганяти кипучу енергію, а заразом і потренуватися. Стрибки на батуті чудово допомагають формуванню м'язового корсета, зміцненню м'язів, а також тренують координацію рухів. Він виготовлений з високоякісного вінілу, стійкого до зносу, а тому ще довго радуватиме Вас та діточок!

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Батут Bestway Восьминіг (52267)

Кожна дитина любить активно стрибати та стрибати. Надувний батут Bestway Восьминіг (52267) допоможе організувати безпечні умови для маленьких непосид. Розміри цього виробу становлять 142 х 137 х 114 см, і розрахований він на дітей віком від трьох років. Максимальне навантаження, яке батут може витримати – 55 кг. Виготовлений він у цікавому дизайні зелено-рожевого кольору, який, безперечно, сподобається дітям. Над щільним дном нависає фігурка восьминога зі щупальцями. Мордочка його доброзичлива та приваблива, що викликає лише позитивні емоції. Як додаткова огорожа між щупальцями проходять напівпрозорі надувні дуги. Батут Bestway Восьминіг (52267) виготовлений з ущільненого вінілу. Такий матеріал характеризується надійністю та довговічністю.

Батут Bestway Восьминіг (52267) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Батут Bestway Восьминіг (52267) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Батути купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Батути и купити Батут Bestway Восьминіг (52267) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Батут Bestway Восьминіг (52267)

Огляд надувний батут
Матеріал вініл (0,3 мм)
Максимальне навантаження 55 кг
Висота 104 см
Діаметр 137 см
Кількість пружин ні
Вага 4.2 кг

* Технічні характеристики Батут Bestway Восьминіг (52267) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Батут Bestway Восьминіг (52267)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bestway Восьминіг (52267)

Код товару: 176132
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →