Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Benchmade "Valet" (485)

Код товару: 313500
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Benchmade
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Benchmade "Valet" (485)

Призначення: кишеньковий, туристичний; Фіксатор леза: Axis Lock; Загальна довжина: 170мм; Довжина клинка: 75мм; Товщина клинка: 2,5 мм; Матеріал клинка: порошкова сталь; Тип заточування: прямий; Матеріал рукояті: склотекстоліт G10; Сертифікат: госппобут; Вага в р: 62г

Ціна: 9632 грн
шт

Опис товару Ніж Benchmade "Valet" (485)

 Ваш складаний ніж, ваш вірний щоденний помічник, може багато сказати оточуючим про свого власника і, будьте впевнені, Benchmade 485 Valet створить потрібне враження у суспільстві. Дана модель зручна для побутового використання, чудово виглядає і в кишені піджака, і на звичайних джинсах. Його сталевий меч виготовлений з вражаючою своєю твердістю і зносостійкістю сталі Bohler M390, що гартується до 60-62 одиниць за шкалою Роквелла. Списоподібна форма леза має гладку кромку, прямі спуски від середини обуха та довгу фальш-грань, яка надає всьому виду клинка виняткову витонченість та витонченість.

Рукоять ножа Benchmade 485 Valet складається з вироблених довгастих плашок із сірого G-10, посаджених на міцні сталеві напрямні. Ніж легко відкривається однією рукою, за допомогою двостороннього шпенька, і автоматично замикається потужним замком AXIS® Lock зі наскрізним тумблером.

Ніж Benchmade "Valet" (485) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Benchmade "Valet" (485) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Benchmade "Valet" (485) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Benchmade "Valet" (485)

Загальна довжина, мм 170 мм
Тип складаний
Огляд кишеньковий
туристичний
Лезо Сталевий
Тип замка Axis lock
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів США

* Технічні характеристики Ніж Benchmade "Valet" (485) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Benchmade "Valet" (485)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benchmade "Valet" (485)

Код товару: 313615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334269
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 10019 грн
Код товару: 334440
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 10019 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →