Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300)

Код товару: 313499
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Benchmade
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300)

Ніж Benchmade 3300 Infidel є одним із найбільш технологічних та яскравих ножів. Дизайн ножа розробив МакГенрі (McHenry), людина, яка давно та плідно співпрацює з багатьма світовими виробниками ножів.

Ціна: 27262 грн
шт

Опис товару Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300)

 Ніж Benchmade 3300 Infidel є одним із найтехнологічніших і найяскравіших ножів. Дизайн ножа розробив МакГенрі (McHenry), людина, яка давно та плідно співпрацює з багатьма світовими виробниками ножів. При створенні використовуються тільки найкращі матеріали та забезпечується найвища якість складання. Саме тому механізм працює чітко і плавно, що вигідно відрізняє його від дешевих ножів, так само практично відсутні люфти, які властиві китайським побратимам.

 
Леза Benchmade 3300 є двогострою, виготовлена ​​з надтвердої інструментальної сталі D2, має списоподібну форму. Рукоятка виготовлена ​​з авіаційного алюмінію 6061 Т-6 з анодуванням чорного кольору. Знімна кліпса, встановлюється в одне положення.
 
Існує легенда, що свою назву Benchmade Infidel отримав на честь Фіделя Кастро, а точніше є таким жорстоким жартом. Дослівно Infidel або In Fidel означає "

Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300)

Загальна довжина, мм 230 мм
Тип Складаний
Огляд Кишенькові
Лезо Сталь
Тип замка Auto lock
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів США

* Технічні характеристики Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benchmade "Infidel" Mchenry OTF AUT Spear (3300)

Код товару: 357340
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318472
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →