Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS

Код товару: 99676
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS

Тип варильної поверхні електрична
Тип духовки електрична
Покриття варильної поверхні склокераміка

Ціна: 21070 грн
шт

Опис товару Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS

 Дизайн та управління

Електроплита BEKO FSM 67320 GXS, виконана в кольорі нержавіючої сталі, ідеально доповнить інтер'єр кожної сучасної кухні. Витончена естетика моделі доповнена чорним склокерамічним покриттям варильної поверхні. Матеріал забезпечить не тільки якісне індукційне нагрівання посуду, але і буде максимально простим в очищенні та догляді. Інтуїтивно зрозуміле керування роботою BEKO забезпечене вже звичними поворотними регуляторами на корпусі та доповнене широким LED-дисплеєм з функцією таймера. А для зручності зберігання великогабаритного посуду або сковорідок великого діаметру передбачено висувну скриньку для приладдя.
 
Варковаповерхню
Одночасно готуйте кілька страв на велику компанію, використовуючи 4 електричні конфорки різної потужності. З них одна універсальна із зоною розширення з установками потужності від 750 до 2200 Вт, допоміжна конфорка на 1200 Вт, одна на 1800 Вт та одна збільшеної потужності на 2400 Вт.
 
Духівка
Експериментуйте з приготуванням різних кулінарних вишукувань, використовуючи мультифункціональну електричну духову шафу. Його об'єму 65 л буде більш ніж достатньо для запікання найбільших святкових страв. Принцип приготування побудований за технологією конвекції. Вона передбачає більш якісний розподіл нагріву для кращого пропікання продуктів за короткийпроміжок часу. Доведе кожну страву до досконалості потужний електрогриль. 8 установок нагріву дозволять вибрати оптимальний температурний режим для запікання продуктів різної структури та щільності. Використовуйте практичну духовку для розморожування м'яса, риби та виробів із тіста, а також для підігріву посуду перед подачею на стіл. Дверцята з потрійним склінням забезпечать необхідну термоізоляцію. З легкістю підтримуйте її в чистоті завдяки продуманому механізму фіксації скла. Внутрішні стінки духовки покриті емаллю легкої очистки, яка в рази спростить догляд плити.
 

Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS

Тип індукційна
Тип духовки електрична
Кількість газових пальників ні
Кількість електричних вогнепальних сил 4
Об'єм духовки 65 л.
Гриль так
Конвекція так
Керування механічне
Газовий контроль духовки ні
Тип очищення духовки емаль легкого очищення
Двері відкидна
Газ-контроль конфорок ні
Індикатор залишку тепла так
Скло 3
Зони нагріву висувний
Режими духовки 8 режимів
Колір нержавіюча сталь
Розміри 60*60*85 см
Особливості підсвічування духовки; конвекція; таймер; дисплей

* Технічні характеристики Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита BEKO FSM 67320 GXS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BEKO FSM 67320 GXS

Код товару: 255231
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273139
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365454
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →