Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бур BauMaster EA-1552BE

Код товару: 240316
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: BauMaster
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мотобори Бур BauMaster EA-1552BE

Бензиновий мотобур BauMaster EA-1552BE є моторизованим механічним пристроєм для буріння отворів різного діаметру і глибини в грунті під посадку дерев, встановлення стовпів, опор огорож, напрямних труб при будівництві парканів.

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Бур BauMaster EA-1552BE

Бензиновий мотобур BauMaster EA-1552BE є моторизованим механічним пристроєм для буріння отворів різного діаметру та глибини в грунті під посадку дерев, встановлення стовпів, опор огорож, що направляють труб при будівництві парканів. За своєю конструкцією виріб відноситься до простих класичних механізмів. Обертання бура (шнека) здійснюється через редуктор надійним одноциліндровим двотактним двигуном внутрішнього згоряння з повітряним охолодженням. Економічний двигун об'ємом 52 см³ та потужністю 3.4 л.с. працює на суміші бензину АІ-92 з олією для двотактних двигунів. Її готують безпосередньо перед застосуванням та заливають у бак 1л. Запускається двигун ручнимстартером. Оберти двигуна регулюються важелем дросельної заслінки (ручка газу), розташованої на ручці оператора. Максимальна швидкість обертання шнека 300 об/хв. Зручна ергономічна рукоятка оператора дозволяє виконувати роботу вдвох. Ця модель шнеком не укомплектована. Вага мотобуру 9,6 кг. Простота пристрою бензинового мотобура роблять його надійним і невибагливим в обслуговуванні помічником.

Бур BauMaster EA-1552BE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бур BauMaster EA-1552BE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мотобори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мотобори и купити Бур BauMaster EA-1552BE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бур BauMaster EA-1552BE

Двигун 2.5 кВт
Спосіб передавання 2-тактних двигунів з повітряним охолодженням
Особливості Тип запуску Ручний
додаткова інформація Комплектація Двосторонній гайковий ключ, торцевий ключ з хрестовою викруткою, внутрішній шестигранний гайковий ключ, штифт стопорний, роз'ємний палець, двостороння викрутка; ємність для змішування палива.
Вага 9.6 кг

* Технічні характеристики Бур BauMaster EA-1552BE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бур BauMaster EA-1552BE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BauMaster EA-1552BE

Код товару: 362196
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 142481
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN GD620 9804 грн
Код товару: 159358
На замовлення, 1-3 дні
ECHO EA-410 31089 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →