Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS

Код товару: 327810
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: КЛАРК
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні окуляри Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS

В комплект входить: три лінзи (прозора, жовта і затемнена), оправа, шийний страхувальний ремінець, серветка з антифог-просоченням і захисний чохол з карабіном.

Ціна: 6562 грн
шт

Опис товару Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS

 Захисні окуляри "ICE NARO" є першою у світі моделлю балістичних окулярів, спеціально спроектованих для вузького обличчя. Дана модель трохи вже ніж стандартна версія "ICE", але в цей же час забезпечує такий же рівень балістичного захисту та чіткості картинки. Захисні окуляри "ICE NARO" мають комфортну форму та добре поєднуються з різними видами головних уборів та приладів (стрілкові навушники тощо), а також мають змінні лінзи. Вони мають легку вагу і відсутність оправи, що забезпечує необмежений огляд. У цей же час змінні лінзи допомагають адаптувати балістичні окуляри під різне освітлення та навколишнє середовище. Лінзи мають спеціальне антизапотівне покриття. Товщина лінз – 2,4 мм.

Дужки регулюються за довжиною та формою (мають металеву вставку на кінчиках). Це сприяє збільшенню комфорту, безпеки та адаптації до будь-якої форми голови. Спеціальні кріплення на дужках призначені для страхувального шийного ремінця.
Матеріал лінз – полікарбонат, матеріал дужок – нейлон. Всі лінзи захисних окулярів ICE NARO забезпечують 100% захист від ультрафіолету UVA/UVB та відповідають стандартам "ANSI Z87.1-2010" та "MIL-PRF-31013". Існує можливість використовувати захисні окуляри "ICE NARO" зі спеціальними вставками для діоптричних лінз U-Rx Insert, P-2B Rx Insert та Vice Rx Insert.

Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні окуляри и купити Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS

Огляд окуляри тактичні
Матеріал кадру нейлон
Клас захисту від УФ -променів UVA/UVB
Клас механічного захисту антифог покриття
Матеріал об'єктива полікарбонат
Забарвлення Прозорий, чорний, жовтий

* Технічні характеристики Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Балістичні окуляри ESS ICE NARO 3LS

Код товару: 327810
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 380288
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 380253
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →