Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Балетні капці OB-0005 Black

Код товару: 198279
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Танцювальне взуття для дівчат Балетні капці OB-0005 Black

М'які балетні капці OB-0005 – перші «друзі» новачків на уроках балету чи танців. М'які туфлі майже не відчуваються на нозі, дозволяють відчувати підлогу та забезпечують комфорт танцівниці.

Ціна: 102 грн
шт

Опис товару Балетні капці OB-0005 Black

 Призначення

Тапочки OB-0005 відмінно підходять не тільки для балерин-початківців, але також будуть «до речі» на заняттях танцями, аеробікою, гімнастикою та іншими видами спорту. Міцні та стійкі до зношування матеріали роблять ці капці хорошим варіантом для частих тренувань.
 
Опис
Верх тапочок виконаний з міцної бавовни зі шкіряними вставками на носочках для підвищення їх щільності. Підошва складається з двох «п'ятачків» зі шкіри, що забезпечує її стійкість до зношування та максимальний комфорт. Модель щільно утримується на нозі за рахунок пришитих гумок і шва, що затягується, по верху виробу. Це не дає взуття злітати з ноги під час тренувань та забезпечуєгарне зчеплення з підлогою. Тапочки поставляються у чорному кольорі розміром 34-40.
 
Як вибрати
Дуже важливо підібрати правильні балетні капці, особливо це стосується дітей і танцюристів-початківців, які ще не розуміють, яким має бути взуття для танців. Модель повинна щільно облягати ногу, при цьому не стискаючи її, але й не вислизаючи. Найкраще підбирати розмір чітко по нозі, хоч у маленьких танцівниць вона й росте досить швидко. Комфортні балетні капці OB-0005 дозволяють зосередитись на відпрацюванні рухів, не приносячи дискомфорту.
 
Переваги:
Натуральні матеріали, що дихають.
Добре прошиті якісні шви.
Легкість та м'яке приляганнядо стопи.

Балетні капці OB-0005 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Балетні капці OB-0005 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Танцювальне взуття для дівчат купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Танцювальне взуття для дівчат и купити Балетні капці OB-0005 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Балетні капці OB-0005 Black

Розмір RUS 24-45
Забарвлення Black
Топ -матеріал Бавовна, шкіра
Матеріал підошви Шкіра
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики Балетні капці OB-0005 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Балетні капці OB-0005 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Балетні капці OB-0005 Black

Код товару: 198278
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198279
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198282
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →