Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101)

Код товару: 353414
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mil-Tec
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Головні убори БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101)

Маскування: головний убір у темно-оливковому кольорі, що поєднує в собі функції шапки та маски, стане в нагоді під час проведення навчань, бойової задачі, рятувальної операції, на полюванні або під час гри у страйкбол. Ця модель закриває голову, шию та частину обличчя. Прекрасно маскує на тлі листяного ландшафту.

Ціна: 746 грн
шт

Опис товару БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101)

 Маскування: головний убір у темно-оливковому кольорі, що поєднує в собі функції шапки та маски, стане в нагоді під час проведення навчань, бойового завдання, рятувальної операції, на полюванні або під час гри у страйкбол. Ця модель закриває голову, шию та частину обличчя. Прекрасно маскує на тлі листяного ландшафту.

Зручність у носінні: очі залишаються відкритими. Диханню бавовняна тканина не перешкоджає, добре пропускає повітря. За бажання можна відкрити ніс та губи. Краї прорізи виконані еластичними нитками, добре тягнуться, не викликають дискомфорту, не натирають шкіру. Зручно з такою балаклавою носити тактичні очки. Завдяки широкому отвору балаклава не заважає спостерігати через бінокль чи приціл.Скроєна таким чином, щоб щільно облягати голову, повторюючи її контури, і при цьому не створювати зайвого об'єму. Її передня частина на рівні шиї дещо довша за задню. Цим забезпечується захист від вітру комірцевої зони, а отже можна обійтися і без шарфа.

БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Головні убори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Головні убори и купити БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101)

Категорія ТАКТИЧНЕ
Огляд БАЛАКЛАВЕ
Забарвлення ОЛИВА

* Технічні характеристики БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на БАЛАКЛАВА ТАКТИЧНА ОЛИВА MIL-TEC KOPFHAUBE BALACLAVA OFFEN OLIV (12109101)

Код товару: 353414
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372303
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →