Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники AWEI A800BL

Код товару: 217279
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AWEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники AWEI A800BL

Bluetooth навушники Awei A900BL – це Bluetooth-гарнітура, яка має не тільки стильний зовнішній вигляд, але й надасть максимальної функціональності. Цей пристрій стане вірним помічником скрізь і будь-коли. Набір необхідних функцій допоможе виконувати кілька завдань одночасно без особливих зусиль.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Навушники AWEI A800BL

 Комфортні та стильні бездротові навушники Awei A800BL – новинка 2017 року. Навушники оснащені двома 40 міліметровими динаміками, що забезпечують якісне звучання високих і низьких частот з великим запасом гучності. Зручні амбушюри щільно закривають вуха та ізолюють зовнішні шуми, тим самим роблячи прослуховування музики більш комфортним та приємним. Батарея навушників забезпечить до 5 годин автономної роботи без додаткової підзарядки. Завдяки вологозахисту IPX4, навушниками можна користуватися будь-яку погоду. З навушниками Awei A800BL ви зможете насолоджуватися улюбленими піснями, не обтяжуючи себе незручними проводами. Верхня частина навушників виконана з якісного пластику таеко-шкіри. На них нанесено фірмовий логотип AWEI. Елементи, на які припадає максимальне навантаження, виготовлені із металу. На нижній частині є кнопка включення, вбудований мікрофон та роз'єм для дроту. Цікаве рішення передбачене для регулювання гучності – ця функція здійснюється двома сенсорними кнопками на бічній частині навушників.

Навушники AWEI A800BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники AWEI A800BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники AWEI A800BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники AWEI A800BL

Тип навушники
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Комбіновані
Версія Bluetooth Bluetooth: 4.1
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Час роботи в активному режимі: 5 годин
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники AWEI A800BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники AWEI A800BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AWEI A800BL

Код товару: 232365
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →