Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автомобільний тримач для напоїв (7342)

Код товару: 384134
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Foteleamo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Органайзери в машину Автомобільний тримач для напоїв (7342)

Колір чорний; Матеріал: Пластик; Вага: 270 г; Розміри (довжина/ширина/висота): 27,5х10х20,5 см

Ціна: 772 грн
шт

Опис товару Автомобільний тримач для напоїв (7342)

АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРИМАЧ ДЛЯ НАПИТКІВДО 5 ОТВІР - ручка має цілих 5 отворів різного розміру, так що все необхідне може бути під рукою. Два круглі отвори використовуються для перенесення напоїв, у прямокутний отвір посередині можна покласти дрібні предмети, а два невеликі додаткові отвори відмінно підійдуть для зберігання ручок. ВМІСНИЙ - ми можемо тримати в тримачі багато предметів одночасно, завдяки чому вони завжди будуть під рукою, коли знадобляться. В одному власнику ми можемо одночасно перевозити два напої, дві ручки та безліч дрібних предметів (монети, ключі тощо). УНІВЕРСАЛЬНИЙ - утримувач сумісний з усіма типами автомобілів - його можна встановитиміж сидінням та центральною консоллю в автомобілі. У власнику ми можемо розмістити не лише стандартні пляшки, чашки чи банки для напоїв, а й дрібні предмети. Міцний - виготовлений із стійкого до механічних пошкоджень, міцного пластику, завдяки чому прослужить довгі роки та стане незамінним супутником у численних подорожах. Навіть при їзді у складних умовах він чудово виконає свою роль. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ – чорний колір; розміри (довжина/ширина/висота): 27,5/10/20,5 см; вага: 270г. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ чорний колір розміри (довжина/ширина/висота): 27,5/10/20,5 см вага: 270 г Універсальний автомобільний підсклянник включає практичний гаджет, який варто мати в кожній машині. Унього можна покласти не тільки пляшки, а також чашки, банки та дрібні предмети. Є автомобільний підстаканник сумісний із усіма марками автомобілів. Його можна встановити між сидінням і центральною консоллю, тому він не заважатиме водієві і водночас перебуватиме досить близько, щоб можна було легко дістатися до нього у разі потреби. Автомобільний підсклянник виготовлений із міцний та стійкий до механічних пошкоджень пластик - переживе безліч подорожей і завжди чудово виглядатиме! Є автомобільний підсклянник для напоїв цілих 5 отворів різного розміру. Два найбільші отвори використовуються для безпечного транспортування напоїв упляшки, банки або чашки. У центрі автомобільного підсклянника є одне прямокутне відділення для дрібниць - у нього можна покласти дріб'язок або ключі. Два останні крихітні отвори в автомобільному підскляннику ідеально підходять для зберігання ручок, тому вам завжди буде на чому писати. Є автомобільний тримач для напоїв дуже практичний та місткий. Вам більше не потрібно вибирати "важливіші" аксесуари, які ви повинні мати при собі. Підсклянник для автомобіля легко вміщує одночасно два напої, дві ручки та монетку, завдяки чому у водія все буде під рукою, що особливо стане в нагоді під час одиноких поїздок. Автомобільний підсклянник включає гаджет,який оцінить кожен водій – незалежно від того, скільки часу він проводить за кермом. розміри (довжина/ширина/висота) – 27,5/10/20,5 см, вага – 270г. вага – 270 г

Автомобільний тримач для напоїв (7342) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автомобільний тримач для напоїв (7342) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Органайзери в машину купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Органайзери в машину и купити Автомобільний тримач для напоїв (7342) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автомобільний тримач для напоїв (7342)

Матеріал корпуса Пластик
Колір Чорний
Країна-виробник Польща

* Технічні характеристики Автомобільний тримач для напоїв (7342) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автомобільний тримач для напоїв (7342)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Автомобільний тримач для напоїв (7342)

Код товару: 384134
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →