Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ASUS RT-AC66U

Код товару: 110013
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бездротове обладнання ASUS RT-AC66U

Частота роботи Wi-Fi: 2.4 ГГц, 5 ГГц Швидкість Wi-Fi: >300 Мбіт/с WAN-порт: USB 3G, Ethernet Інтерфейси: 4 х RJ45 для 10/100/1000/Gigabits BaseT для LAN 1 х RJ45 для 10 /100/1000/Gigabits BaseT для WAN USB 3.0 USB 2.0

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару ASUS RT-AC66U

 Швидкість та якість

Маршрутизатор RT-AC66U підтримує найсучасніші високошвидкісні стандарти, забезпечуючи безпрецедентну швидкість передачі даних як при бездротовому, так і дротовому підключенні. Це флагманський пристрій ASUS, в якому використовуються найякісніші компоненти для надійної та стабільної роботи. У роутері використовуються потужні антени для розширеної зони охоплення Wi-Fi-мережі.
 
RT-AC66U – за швидкісними характеристиками відноситься до групи AC1750 пристроїв (1300 + 450 Мбіт/с) і підходить для великих та середніх будинків та квартир.
 
Найшвидший у світі Wi-Fi: стандарт 802.11ac
Підтримка стандарту 802.11ac, реалізована за допомогою чіпсетів Broadcom, означає,що RT-AC66U вже зараз дає можливість усім користувачам насолодитися перевагами нової технології Wi-Fi, яку належать до п'ятого покоління бездротових засобів комунікації. RT-AC66U забезпечує швидкість передачі даних у діапазоні 5 ГГц до 1.3 Гбіт/с, що втричі вище, ніж швидкість 802.11n. Всі сучасні пристрої – ноутбуки, настільні комп'ютери, планшети, смартфони – мають підтримку Wi-Fi. Настав час переходу на нове покоління бездротових технологій, які зроблять цифрові розваги ще яскравішими!
 
Доступ до «хмарного» сховища файлів – ASUS AiCloud
Технологія ASUS AiCloud дозволяє перетворити підключений до RT-AC66U зовнішній жорсткий диск на хмарне сховище даних,до якого можна буде отримувати доступ віддалено з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета за допомогою мобільного додатка. При цьому в режимі синхронізації маршрутизаторів AiCloud автоматично оновлює файли на зовнішніх накопичувачах, підключених до сумісних маршрутизаторів ASUS, до актуальних версій, полегшуючи обмін файлами.
 
AiRadar – оптимізація зони покриття бездротової мережі 
Технологія ASUS AiRadar забезпечує покращене покриття мережі Wi-Fi без збільшення енергоспоживання. Інтелектуально визначаючи розташування підключених пристроїв, роутер перетворює слабкий всеспрямований сигнал на сильний односпрямований, що забезпечує більш високу швидкістьпередачі даних.
 
Одночасна робота у двох частотних діапазонах
RT-AC66U забезпечує швидкість передачі в діапазоні 5 ГГц до 1.3 Гбіт/с. Враховуючи, що в діапазоні 2.4 ГГц максимальна швидкість передачі даних становить 450 Мбіт/с, загальна швидкість даного маршрутизатора становить 1.75 Гбіт/c! Ви можете створити дві бездротові мережі і, наприклад, пристрої, підключені на частоті 2.4 ГГц, не вплинуть на трансляцію потокового відео на частоті 5 ГГц.
 
Проста процедура налаштування
Налаштування RT-AC66U – гранично легкий та простий процес. Достатньо лише увімкнути маршрутизатор, підключити до нього необхідні кабелі та відкрити веб-браузер на будь-якому.пристрої з Wi-Fi, наприклад ноутбук або планшетний комп'ютер. У сторінці налаштування потрібно ввести ім'я користувача та пароль, надані вашим інтернет-провайдером – і маршрутизатор сам встановить з'єднання з мережею Інтернет!
 
Потужна функціональність та зручне адміністрування
Зручний інтерфейс налаштування ASUSWRT полегшує конфігурацію маршрутизатора відповідно до потреб користувача. Навіть новачки зможуть легко налаштувати інтернет-з'єднання чи мережевий принтер.
 
Оптимізація використання пропускної спроможності мережі
Функція Quality of Service (QoS), реалізована у маршрутизаторі RT-AC66U, дозволяє вказати пріоритет використанняпропускну здатність інтернет-каналу різними додатками. А інструмент моніторингу трафіку допоможе проаналізувати статистику використання каналу за допомогою зручного графічного інтерфейсу.
 
Два порти USB
RT-AC66U обладнаний двома портами USB, які можуть використовуватися для різних програм. Наприклад, підключивши зовнішній жорсткий диск до них, можна буде завантажувати файли без використання комп'ютера або транслювати мультимедійний контент на пристрої з підтримкою стандарту DLNA. Також можна створити мережний сервер друку на базі USB-сумісного принтера.
 
Автономне скачування файлів та трансляція мультимедійногоконтенту
Вбудована система автономного завантаження файлів Download Master дозволяє завантажувати файли з інтернету на підключений USB зовнішній жорсткий диск без використання комп'ютера, а також відстежувати стан завантаження з віддаленого комп'ютера. Крім того, маршрутизатор може використовуватися як медіасервер для трансляції мультимедійних файлів на DLNA-сумісні пристрої: комп'ютери, планшети, ігрові приставки, телевізори.
 
Підтримка до 300 тисяч з'єднань одночасно
Підтримка до 300 тисяч одночасних з'єднань означає, що RT-AC66U забезпечуватиме високу продуктивність при завантаженні множини файлів паралельно.
 
Кількабездротових мереж одночасно
За допомогою RT-AC66U можна організувати до трьох бездротових мереж як у діапазоні 2.4 ГГц, так і в діапазоні 5 ГГц, причому для кожної вказати індивідуальні права доступу та пріоритет використання пропускної спроможності загального інтернет-каналу.
 
VPN-сервер
Для безпечного доступу до домашньої мережі з Інтернету можна запустити VPN-сервер.
 
Практичність
Завдяки можливості кріплення на стіну RT-AC66U можна встановити в будь-якому місці будинку чи офісу.

ASUS RT-AC66U Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ASUS RT-AC66U в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бездротове обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бездротове обладнання и купити ASUS RT-AC66U в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ASUS RT-AC66U

Тип Бездротовий маршрутизатор (роутер)
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) 1x 10/100/1000 Ethernet
Інтерфейс підключення до локальної мережі 4x 10/100/1000 Ethernet
Додатково Диспетчер трафіку: QoS та керування смугою пропускання
Додаткові сервіси: Dual WAN, персональний хмарний сервіс AiCloud, FTP та Samba файловий сервер, принт-сервер, підтримка USB 3G-модемів, вбудований Download Master, медіа-сервер, резервне копіювання для MacOS
Додаткові можливості Wi-Fi: увімк./вимк. радіомодулів, IGMP Snooping, бездротовий планувальник
Додаткові можливості доступу: перемикач портів, переадресація (форвардинг) портів, DMZ, DDNS, проходження через NAT з'єдн.

* Технічні характеристики ASUS RT-AC66U можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ASUS RT-AC66U

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS RT-AC66U

Код товару: 148204
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147752
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →