Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники AKG K92

Код товару: 145973
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AKG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники AKG K92

Тип навушників: Закриті
Інтерфейс провідного підключення: 1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Діапазон частот навушників: 16-22000 Гц
Довжина шнура: 3 м
Вага: 200 г
Країна реєстрації бренду: США

Ціна: 3569 грн
шт

Опис товару Навушники AKG K92

Протягом понад півстоліття компанія AKG створює професійне звукове обладнання. Величезний досвід, фірмові технології та знання точних нюансів конструкції втілені у навушниках AKG.

Студійні навушники AKG K92 розраховані на професійне застосування. Це передбачає зручність при тривалому використанні, довговічність конструкції та високу точність відтворення звуку. Модель виконана у закритому дизайні та має чудові технічні характеристики. 40-мм драйвери (динаміки) дозволяють насолоджуватися потужним та якісним звучанням.

Фірмовеоголовье зручно та забезпечує автоматичне налаштування розміру навушників. Чашки навушників мають поворотний механізм для правильного розташування щодо вуха. Великі м'які амбушюри обтягнуті спеціальною синтетичною шкірою та наповнені акустичним поролоном, що забезпечує відмінну звукоізоляцію. При цьому, вага AKG K92 - всього лише 200 г. Все це створює справжній комфорт при використанні протягом багатьох годин.

Розробка AKG K92, крім відмінного дизайну та просунутих технічних характеристик, передбачала, зокрема, розширені стрес-тести всієї конструкції: падіння з висоти, роботу на максимальній гучності, багаторазовий вигин кабелю. Навушники здатні витриматибез проблем багато позаштатних ситуацій.

Весь звуковий діапазон AKG K92 відтворюється максимально точно і якісно. Навушники легко передають насичені та глибокі баси. Поєднання відмінної чутливості та низького імпендансу дозволяє AKG K92 нормально взаємодіяти не тільки зі стаціонарними, а й з мобільними пристроями.

Навушники обладнані міцним та гнучким кабелем довжиною 3 м зі стандартним роз'ємом 3.5 мм. Перехідник, що йде в комплекті, розширює можливість підключення навушників, дозволяє підключатися до пристроїв з входом 6.3 мм. Обидва конектори зроблені позолоченими для забезпечення надійного та постійного контакту.

Крім відмінних технічниххарактеристик, зручності, довговічності та якісного звуку, AKG K92 мають стильний та неординарний дизайн. Модель виконана в чорно-золотому кольорі, підкреслюючи приналежність до продукції серйозного професійного бренду.

Навушники AKG K92 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники AKG K92 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники AKG K92 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники AKG K92

Тип навушники
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання Провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Black\Yellow

* Технічні характеристики Навушники AKG K92 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники AKG K92

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AKG K92

Код товару: 159048
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263191
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 2 Blue 3612 грн
Код товару: 263192
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 2 White 3612 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →