Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT

Код товару: 177927
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зрошення Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT

Шланг «X-hose» буде корисним та довготривалим придбанням! Передбачена система з'єднання декількох шлангів для отримання необхідної робочої довжини.

Ціна: 602 грн
шт

Опис товару Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT

Для чого можна використовувати шланг HOUSE для миття дачного басейну; для миття вікон; для миття фасадів; для миття автомобіля; для поливу квітів, водорослей та дерев. Водорозпилювач (відсутня, у заводській комплектації) «X-hose» – є простою у використанні насадкою, в якій одночасно поєднується вісім різних функцій поливу. Вісім видів струменя води: повний струмінь; струмінь під кутом; розбризкування; проливний дощ; конус; струмінь центром; плоский струмінь; серпанок. Поливальний шланг Magic House - це найновіша розробка у світі садівництва та городництва! Щоб процес поливу клумб та газонів перетворився на приємне задоволення, радимо всім дачникам та садівникам вибрати шланг MAGIC HOSE!Основні переваги поливального шланга Xhouse від інших поливальних шлангів: Як тільки підключіть шланг до системи поливу і увімкніть кран з водою, довжина і ширина шланга автоматично майже миттєво збільшуються втричі. Наприклад, шланг довжиною 2,5 метра – отже, у процесі поливу він автоматично розтягується до 7,5 метрів і відповідно втричі збільшиться в діаметрі. При припиненні подачі води з водопроводу, він зменшиться, буквально за деякий час, при цьому відразу ж прийме початковий розмір. Шланг маленький, компактний і дуже легкий, що дозволяє принести його навіть найменшому садівникові - любителю. Тому його можна брати з собою на дачу, поклавши в сумку.Вдома під час зберігання цей садовий інвентар займає зовсім мало місця на полиці в коморі. Зате під час поливу він справжній «король» водного процесу! Водяний шланг не перекручується, не створює заломів, значить, вам не доведеться постійно нахилятися і розпрямляти заломи, які стають глухим кутом для водного струменя. Шланг дуже еластичний. При будь-якому натиску води, в який би бік ви його не потягнули, він не заламується, а лише плавно згинається. Зносостійкий. Він Вас радуватиме не один рік! Шланг просто універсальний, тому що легко справляється з різними завданнями за допомогою розпилювальної насадки.

Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зрошення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зрошення и купити Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT

Довжина 7.5 м
Діаметр 3/4"
додаткові характеристики Немає даних; Пластик; Латекс; Поліефірна тканина

* Технічні характеристики Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зрошення 1A Мagic House 07.5м25FT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A Мagic House 07.5м25FT

Код товару: 207287
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334297
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334314
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →