Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Zelart M501L чорний-сірий

Код товару: 191830
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маски для плавання Zelart M501L чорний-сірий

Повнолицева маска для снорклінгу - маска на все обличчя з широким кутом огляду і системою антипотівання. Дозволяє розглянути дивовижну красу підводного світу, має кут огляду до 180 градусів.

Ціна: 1038 грн
шт

Опис товару Zelart M501L чорний-сірий

 Повнолицева маска для снорклінгу - маска на все обличчя з широким кутом огляду та системою анти- запотівання. Дозволяє розглянути дивовижну красу підводного світу, має кут огляду до 180 градусів. Для комфортного використання застосовується технологія антитуману, що дозволяє тривалі занурення з максимальною видимістю. Використовуючи цю маску можна дихати через ніс, спеціальна система повністю запобігає попаданню води. Регульовані паски допомагають зафіксувати маску для Вашої зручності. (S-M) (Відстань від підборіддя до перенісся менше 12 см). Для підлітків, дорослих. Особливості: Повнолицева маска, що дозволяє дихати носом під час плавання, Виконана з силікону Інноваційна технологія, покриття antifog

 

Zelart M501L чорний-сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Zelart M501L чорний-сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маски для плавання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маски для плавання и купити Zelart M501L чорний-сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Zelart M501L чорний-сірий

Тип Маска
Ультрафіолетовий захист так
Призначення для снорклінгу
Ущільнювати Силікон
Матеріал об'єктива Повнолицеві
Забарвлення чорний сірий

* Технічні характеристики Zelart M501L чорний-сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Zelart M501L чорний-сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zelart M501L чорний-сірий

Код товару: 183887
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192290
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →