Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масажер Zelart FI-8231 Сірий

Код товару: 197845
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Масажер Zelart FI-8231 Сірий

Масажер для спини Record DuoBall MASSAGE BALL Zelart FI-8231 (EVA, PVC, розмір 13,6 x6, 5см)

Ціна: 212 грн
шт

Опис товару Масажер Zelart FI-8231 Сірий

 Record DuoBall призначений для самомасажу, який сприяє поліпшенню кровообігу, відновленню м'язів та зняттю крепатури. В силу особливостей конструкції він особливо добрий для масажу паралельно розташованих м'язових груп, наприклад, уздовж поперекового та грудного відділів хребта. Крім того, він може бути використаний для біцепса, дельтоподібного м'яза, грудних та гомілки. Завдяки невеликим розмірам він цінується за можливість розім'яти м'язи практично в будь-яких умовах, чи то вдома, чи на роботі, чи в залі. До того ж, поводження з масажером не вимагає особливих навичок, тому користуватися ним може практично будь-яка людина. Масажер є фігурою з двох з'єднаних куль,виготовлену з етиленвінілацетату (EVA) та полівінілхлориду (PVC). Комбінація цих матеріалів надає йому належної пружності та високої стійкості до деформації та зносу. Поглиблення між кулями забезпечують глибше проникнення масажних поверхонь у тканини тіла, що підвищує ефективність масажу. При цьому завдяки рифленій поверхні виявляється точковий вплив на шкіру, який у результаті запобігає і навіть усуває її в'ялість.

Масажер Zelart FI-8231 Сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масажер Zelart FI-8231 Сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Масажер Zelart FI-8231 Сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масажер Zelart FI-8231 Сірий

Тип Массажер для спини
Довжина 13,6 см
Забарвлення сірий
Ширина 6,5 см
Матеріал EVA, PVC
додаткові характеристики ні
Розміри упаковки 13,6x6,5см

* Технічні характеристики Масажер Zelart FI-8231 Сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масажер Zelart FI-8231 Сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zelart FI-8231 Сірий

Код товару: 176547
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176521
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →