Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий

Код товару: 197753
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий

Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Combi Roller l-45см Zelart FI-6675 (d-14см, l-45см)

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий

   Міофасціальний реліз – це химерний термін для самомасажу, який допомагає зняти напругу в м'язах та сполучних тканинах (фасціях). Його роблять за допомогою ролера для йоги, виконуючи різні вправи, які також розвивають рівновагу та загальну рухливість. Чинивши тиск на різні частини тіла, він допомагає в регенерації мускулатури і підтримці її в тонусі. Це означає, що м'язи будуть еластичні, здорові та готові до роботи у будь-який момент. Роллер є порожнистою трубою з двох шарів етиленвінілацетату (EVA) - жорсткого внутрішнього і м'якшого зовнішнього, який покритий сіткою невеликих шипів і смуг, що виступають. Завдяки такій комбінації він має високуміцністю при незначній вазі і в той же час шпильки є досить м'якими, щоб ефективно впливаючи на тканини тіла, не залишити синців на шкірі. Сам матеріал має відмінні експлуатаційні якості - він пружний, стійкий до зносу, несприйнятливий до ультрафіолету і відмінно миється. При цьому яскравий колір, у який він забарвлений, не поблисне навіть через багато років.

Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий

Тип Роллер для занять йогою та пілатесом
Довжина 45см
Забарвлення фіолетовий
Ширина 14см
Матеріал EVA
додаткові характеристики ні
Розміри упаковки ні

* Технічні характеристики Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масажер Zelart FI-6675 Фіолетовий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zelart FI-6675 Фіолетовий

Код товару: 181711
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 181712
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →