Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Zeblaze GTS Blue

Код товару: 255246
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zeblaze
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Zeblaze GTS Blue

Тепер немає потреби діставати телефон для того, щоб зателефонувати або відповісти на дзвінок. У розумному годиннику Zeblaze GTS є вбудований динамік і мікрофон і Ви можете говорити просто через годинник. Якщо з'явиться потреба, розмову можна перевести на Bluetooth гарнітуру або безпосередньо на телефон.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Розумні часи Zeblaze GTS Blue

Розумний годинник Zeblaze GTS зручний у використанні завдяки великому 1.3-дюймовому якісному IPS екрані. Ще одна відмінна риса цього годинника - найновіший ремінець, розроблений з використанням технології молекулярних грат, який завжди залишається сухим і чистим. Також годинник містить 8 вбудованих спортивних режимів, які допоможуть покращити ефективність Ваших тренувань і вміють цілодобово контролювати роботу Вашого серця. Усі оповіщення та сповіщення з месенджерів або інших програм зі смартфона можна отримувати безпосередньо на годинник. Спеціально для Zeblaze GTS розроблено понад 60 нових циферблатів і Ви можете завантажити будь-який із програми "Da Fit". Годинник працює до 10 днів на одному заряді. Захист від пилу та води відповідає промисловому стандарту IP67.

Розумні часи Zeblaze GTS Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Zeblaze GTS Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Zeblaze GTS Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Zeblaze GTS Blue

Тип Смарт годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Матеріал корпусу Метал
Колір справи Блакитний
Розміри (SHHVKHT) 43х37х11 мм
Вага 38 г
Діагональний 1.3"
Розширення 240 x 240
Інтерфейси Bluetooth 4.0
Акумулятор 240 mAh
додаткова інформація Вібрація, Події календаря, Соціальні мережі, Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи Zeblaze GTS Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Zeblaze GTS Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zeblaze GTS Blue

Код товару: 213154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349786
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349795
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →