Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Zeblaze GTR Gold

Код товару: 255243
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zeblaze
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Zeblaze GTR Gold

Zeblaze GTR - розумний годинник з контролем жіночого здоров'я. Повністю круглий кольоровий 1.3" IPS екран з роздільною здатністю 240x240 захищений склом 2.5D та поміщений у міцний металевий корпус.

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Розумні часи Zeblaze GTR Gold

  Годинник цілодобово контролюватиме роботу Вашого серця і негайно просигналізує, якщо виникнуть будь-які відхилення від норми. За допомогою цього розумного годинника Ви зможете в будь-який момент перевірити свій артеріальний тиск. Усі зібрані дані за будь-який проміжок часу можна буде переглянути на підключеному смартфоні. Вбудований календар жіночого циклу позбавить Вас зайвих хвилювань. Годинник стане відмінним помічником як у роботі, так і на відпочинку або при заняттях спортом, адже він оснащений десятьма вбудованими спортивними режимами. Якщо Ви звикли слухати музику на ходу або займаючись спортом, більше не доведеться діставати смартфон для того, щоб переключити музику, тепер цеможна робити прямо на екрані Вашого годинника. Також прямо на екрані годинника Ви зможете читати вхідні листи, вхідні повідомлення або повідомлення із соціальних мереж. Якщо Ви хочете налагодити свій сон - годинник і в цьому зможе допомогти. Вранці Ви отримаєте повний звіт про тривалість та якість Вашого сну, годинник відзначать час засинання та пробудження, а також проконтролює фази сну. Розумний годинник Zeblaze GTR відрізняється тривалим часом автономної роботи. Вони працюють 30 днів від батареї у режимі економії енергії або 18 днів у режимі звичайного використання. Такий тривалий час роботи досягається за рахунок використання найновішого енергоефективного чіпа GOODDIX GR5515. Повна зарядка батареї годинника займає всього півторагодини. Годинник можна безбоязно занурювати у воду на глибину до 30 метрів. Також вони не бояться спеки та морозу, робочий температурний діапазон від -20°C до 45°C.

Розумні часи Zeblaze GTR Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Zeblaze GTR Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Zeblaze GTR Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Zeblaze GTR Gold

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Розміри (SHHVKHT) 45x45x11.6 мм
Вага 51 г
Діагональний 1.3"
Розширення 240 x 240
Інтерфейси Bluetooth 5.1
Акумулятор 180 mAh
додаткова інформація Вібрація, Події календаря, Соціальні мережі, Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи Zeblaze GTR Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Zeblaze GTR Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zeblaze GTR Gold

Код товару: 234146
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249317
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249318
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →