Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Zeblaze Ares Green

Код товару: 255238
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zeblaze
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Zeblaze Ares Green

Якісний прямокутний кольоровий сенсорний HD екран з роздільною здатністю 240x240 пікс займає 85% поверхні корпусу. Ви можете встановити циферблат, вибравши з великої кількості готових чи створити власний. Дві фізичні кнопки полегшують використання годинника на ходу.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Розумні часи Zeblaze Ares Green

 Годинник може цілодобово вести моніторинг серцевого ритму і стежити за вашим здоров'ям. 13 вбудованих режимів тренувань допоможуть при заняттях спортом, збираючи та аналізуючи дані про вашу активність та роботу серця. Zeblaze Ares стануть чудовим помічником у повсякденному житті. Вони відображають повідомлення та повідомлення, які надходять на ваш смартфон. Також ви зможете керувати музикою, не діставаючи смартфон. Цей годинник дуже легкий, він важить всього 33 грами. Час роботи від батареї – до 15 днів. Зв'язок зі смартфоном здійснюється за стандартом Bluetooth 5.1. Просунуті. Ретро. Універсальний прямокутний екран Zeblaze Ares в стилі ретро і дві фізичні кнопки відмінно вписуються в дизайн, який забезпечує ідеальнийбаланс стилю та функціональності. Це чудове поєднання класичного дизайну та сучасних функцій. 15 днів автономної роботи дарують спокій Повністю оптимізована система керування живленням забезпечує до 15 днів автономної роботи Zeblaze Ares. Більше не треба турбуватися про заряд вашого розумного годинника, турбуйтеся тільки про свою енергію. Цілодобовий моніторинг здоров'я Zeblaze Ares може підтримувати цілодобовий моніторинг серцевого ритму. Завдяки запатентованому біологічному оптичному датчику PPG Zeblaze Ares забезпечує точні вимірювання пульсу.

Розумні часи Zeblaze Ares Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Zeblaze Ares Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Zeblaze Ares Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Zeblaze Ares Green

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Зелений
Розміри (SHHVKHT) 41 х 46 х 11 мм
Вага 33 г
Діагональний 1.3"
Розширення 240 x 240
Акумулятор 170 mAh
додаткова інформація Функції Відстеження часу активності, Відстеження сну, Прослуховування музики, Розрахунок пройденої відстані, Розумний будильник, Фітнес-трекер

* Технічні характеристики Розумні часи Zeblaze Ares Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Zeblaze Ares Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zeblaze Ares Green

Код товару: 367889
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349786
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →