Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00

Код товару: 157207
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: @Kids
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00

Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00 - картридж від накипу PureSteam, призначений для парогенераторів PerfectCare Pure та оснащений технологією PureSteam.

Ціна: 602 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00

Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00 - картридж від накипу PureSteam, призначений для парогенераторів PerfectCare Pure та оснащений технологією PureSteam.
 
Картридж ефективно усуває вапняний наліт з водопровідної води, а значить продовжує термін служби парогенератора. Завдяки ефективному очищенню забезпечується безперервна подача пари та захист тканин від плям. Унікальний картридж Philips PureSteam є дуже ефективною системою захисту від вапняних відкладень.
 
Термін служби картриджа від частоти використання парогенератора та рівня жорсткості води у вашому регіоні. У середньому картриджа вистачає три місяці експлуатації.
 
Інтелектуальнасистема очищення парогенератора PerfectCare Pure вчасно повідомить, що картридж PureSteam настав час замінити. Індикатор заміни картриджа подає сигнал, після чого - щоб уникнути поломок, пристрій відключиться. Щоб продовжити експлуатацію парогенератора, необхідно встановити новий картридж PureSteam або використовувати старий картридж з демінералізованою водою.
 
Придбати картридж Philips PerfectCare Pure GC002/00 можете на сайті нашого інтернет-магазину, оформивши замовлення онлайн або за телефоном.

Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари и купити Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00

* Технічні характеристики Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Засіб від накипу для прасок Philips PerfectCare Pure GC002/00

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →