Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881

Код товару: 378116
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881

Aроматичний засіб з фітонцидною властивістю призначений для лікування та профілактики квіткових культур від комплексу хвороб: біла гнилизна, сіра гнилизна, трахеомікоз, антракноз, борошниста роса, хибна борошниста роса, мілдью, сидіум, фітофтороз, іржав.

Ціна: 971 грн
шт

Опис товару Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881

 Ароматичний засіб з фітонцидною властивістю призначений для лікування та профілактики квіткових культур від комплексу хвороб: біла гнилизна, сіра гнилизна, трахеомікоз, антракноз, борошниста роса, хибна борошниста роса, мілдью, сидіум, фітофто.

 
Спосіб застосування:
При перших ознаках якогось захворювання необхідно видалити пошкоджені пагони, покращити догляд за рослинами, створити їм оптимальні умови для зростання.
Під час обробки не курити і не приймати їжу.
Переконайтеся, що сопло розпилювача спрямоване у бік рослини. Обприскайте рослину з відстані 20-30 см. Через 5-7 днів повторити обробку.
 
Запобіжні заходи:
Виробляти обробку в місцях, віддалених від скупчення людей і тварин. У разі неможливості пересування рослин забезпечити їхню відсутність під час обробки рослини.
Не проводити обробку на кухні. Не допускати потрапляння в їжу та воду.

Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881

Призначення для лікування та профілактики квіткових культур від комплексу хвороб: біла гнилизна, сіра гнилизна, трахеомікоз, антракноз, борошниста роса, хибна борошниста роса, мілдью, сидіум, фітофтороз, іржа, плямистостей.
Тип Aроматичний засіб з фітонцидною властивістю
Упаковка Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 9.
Пакет 0,3 л.
Метод введення При перших ознаках якогось захворювання необхідно видалити пошкоджені пагони, поліпшити догляд за рослинами, створити їм оптимальні умови для зростання.
Під час обробки не палити та не приймати їжу.
Переконайтеся, що сопло розпилювача спрямоване у бік рослини. Обприскайте рослину з відстані 20-30 см. Через 5-7 днів повторити обробку.
Країна - це виробник товарів Україна

* Технічні характеристики Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Засіб від хвороб і гнилі Flora 0,3 л. 1881

Код товару: 315211
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315506
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 314985
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →