Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл

Код товару: 170652
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Биолонг
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дезінфекція та стерилізація Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл

Препарат безбарвний може мати легкий аромат деяких компонентів. При контакті зі шкірою не викликає подразнення, оскільки відноситься до безпечних речовин. Пари в приміщенні не впливають на слизові оболонки та верхні дихальні шляхи.

Не містить альдегідів, фосфатів, барвників. При багаторазовому використанні не порушує ліпідний баланс шкіри – шкіра зберігає свої захисні властивості. Має пролонговану антимікробну дію, що зберігається протягом 5 годин після нанесення на шкіру. Ефективний щодо бактерій, грибів, вірусів.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл

 

=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;" /> Не містить альдегідів, фосфатів, барвників. При багаторазовому використанні не порушує ліпідний баланс шкіри – шкіра зберігає свої захисні властивості. Має пролонговану антимікробну дію,що зберігається протягом 5 годин після нанесення на шкіру. Ефективний відносно бактерій, грибів, вірусів. sans-serif; font-size: 14px;" />

=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;" /> Призначення:
Для дезінфекції перукарського, манікюрного, педикюрного та іншого косметологічного інструменту, в тому числі одноразового. використання при інфекціях бактеріальної,вірусної та грибкової (кандидози, дерматофіті) етіології.



=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;" />

=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;"/> Спосіб застосування: Нанесіть засіб на руки.


=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;" /> Термін придатності: 36 місяців.
Продукція Biolong - нове слово в дезінфекції інструментів, рук і поверхонь. Засоби відрізняються формою випуску та ступенем концентрованості, що дозволяє підібратиоптимальний варіант для тієї чи іншої мети. В асортименті є як уже готові до застосування препарати у вигляді спреїв та піни, так і концентрати, за допомогою яких можна самостійно приготувати розчин із потрібним відсотковим співвідношенням діючої речовини.

Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дезінфекція та стерилізація купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дезінфекція та стерилізація и купити Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл

Об `єм
Дія дезінфікує
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Спиртовмісні

* Технічні характеристики Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Засіб для дезінфекції інструментів із розпилювачем БіоЛонг Універсальний 4%, 5000 мл

Код товару: 170240
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 177332
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 170241
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →