Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W

Код товару: 237892
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zanussi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W

Організація комфортного простору для приготування на кухні - завдання не найпростіше. Особливо якщо мова заходить про кухонне приміщення невеликого розміру. Плита Zanussi ZCG9510S1W призначена саме для такого випадку. Вузький корпус товщиною 50 см відмінно підійде для вас. Адже за великим рахунком ви не сильно втратите зручність приготування страв, зате зайві 10 сантиметрів найчастіше вирішують!

Ціна: 7998 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W

 Великі можливості Багато можливостей у компактному корпусі. Саме так хочеться охарактеризувати цю модель плити. Компанія давно спеціалізується на зручній техніці для людей. Тому плита Zanussi ZCG9510S1W вийшла дуже цікавою з точки зору конструктиву. Внутрішній об'єм духової шафи за рахунок грамотної організації простору не поступається значно більшим моделям плит. Поверхня так само має 4 конфорки, а оскільки елементи управління винесені на фасадну частину, то місця для розміщення посуду на решітках цілком достатньо. Газове нагрівання Плита Zanussi ZCG9510S1W працює повністю від газу. Причому виробник передбачив простий переведення пристрою з газу наскраплений. Тому ви зможете використовувати плиту як під час магістрального підключення, так і від пропан-бутану в балонах. Ефективність такого типу нагріву у бюджетних плитах не викликає питань. Варіння, смаження, гасіння, запікання, випічка - все це добре готується при дотриманні тонкощів рецептури. Духовка в плиті Zanussi ZCG9510S1W має захисну функцію газ-контролю. Вона не дозволить при згасанні полум'я допустити значний витік газу. Дверцята мають гарний захист від нагрівання за рахунок другого скла. Формується своєрідний склопакет, який залишає зовнішнє скло безпечним для людини.

Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W

Тип Газова
Тип духовки Газова
Кількість газових пальників 4 шт.
Кількість електричних вогнепальних сил Ні
Об'єм духовки 59 л
Гриль Ні
Конвекція Ні
Керування Механічне
Газовий контроль духовки Ні
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення
Газ-контроль конфорок Ні
Індикатор залишку тепла Ні
Колір Білий
Вага Вага 42 кг
Вага в упаковці 46 кг
Розміри Розмір ШхГ 50x60 см
Габарити 85.5 х 50 х 60 см
Габарити в упаковці (ВхШхГ) 94 x 56.5 x 71 см
Особливості Нижнє нагрівання
Режим "Піца"

* Технічні характеристики Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Zanussi ZCG 9510 S1W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zanussi ZCG 9510 S1W

Код товару: 244716
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342343
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159069
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →