Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX

Код товару: 108184
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zanussi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX

Розміри для вбудування (мм): 560x490; Габарити (см): 58x51; індикатор залишкового тепла; блокування керування; таймер; автовідключення; Конфорок (шт): 4; Робоча поверхня: склокераміка; Управління: сенсорне; Тип: незалежний; Тип поверхні: електрична; Пристрій: варильна поверхня

Ціна: 10578 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX

 Дозволяє легко задати точну температуру за вашим бажанням

Вам не потрібно бути видатним кулінаром, щоб готувати чудові страви на цій універсальній та зручній варильній поверхні з цифровим дисплеєм. Ви можете змінювати рівень нагріву одним дотиком пальця, а для перевірки температури вистачить одного погляду. З нею приготування полегшується!
У вас знайдуться й корисніші заняття, ніж очищення варильної панелі!
Можливо, ви любите готувати - але кому подобається забиратися? Склокерамічна варильна панель цієї кухонної плити максимально полегшує обидві ці завдання. Склокерамічна варильна поверхня нагрівається виключно швидко. А колиприготування завершено, надгладку та рівну варильну поверхню дуже просто очистити.
Ця варильна панель подбає про ваші овальні сковороди - і про стандартні теж. При використанні каструлі або сковороди незвичайної форми не завжди вдається домогтися одночасного і рівномірного нагрівання продуктів у всіх її куточках. Ця варильна панель позбавлена ​​такого недоліку. Особлива універсальна овальна конфорка легко нагріває безліч різних форм – і ідеально підходить для посуду овальної форми!
Готуйте, не дивлячись на годинник.
Таймер цієї варильної панелі дозволить легко подати страви до вечері в найбільш зручний час. Виберіть тривалість приготування та варильнапанель дасть вам знати, як тільки час спливе. Завдяки функції таймера ви зможете зайнятися приготуванням інших страв, не стежачи за часом.

Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX

Тип поверхні Електронна
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорні
Таймер каміна Є
Газовий контроль Є
Автоматичний банк Є
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 58/51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Zanussi CPZ 6466 KX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zanussi CPZ 6466 KX

Код товару: 304908
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PUG 611AA5E 10621 грн
Код товару: 205840
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207311
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →