Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid

Код товару: 178866
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: A'pieu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тонік для обличчя Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid

Захисний флюїд з мадекасосидом, 200мл.

Ціна: 516 грн

Опис товару Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid

Захисний відновлюючий флюїд змадекасосидом бренду A'pieu - справжній еліксир молодості та краси, з яким кожна зможе уповільнити біг біологічного годинника. Компактний флакон не займе багато місця в косметичці або дорожній сумці, тому ви завжди зможете взяти його з собою в дорогу чи подорож. Зручний дозатор забезпечить економне та комфортне використання, до того ж ви зможете нанести засіб точково на проблемні зони.

A 'pieu Madecassoside Fluid містить у своєму складі унікальний елемент, виділений з екстракту центели азіатської.

Мадекасосид стимулює синтез колагенових та еластинових волокон, які підвищують пружність епідермісу, розгладжують мімічні зморшки, коригують овал обличчя та підтягують в'ялі ділянки. Активні компоненти вирівнюють тон обличчя, надають йому свіжості та повертають природне сяйво. , Helvetica, sans-serif">

 


 

< br />

 

Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тонік для обличчя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тонік для обличчя и купити Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid

Призначення відновлююче
Огляд флюїд
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 200мл
Номер у упаковці, ПК 1
Час застосування універсально
додаткові характеристики Перешкодити передчасному старінню шкірних покривів, а також вирівняти їхній рельєф, забезпечити клітинам гарний ступінь гідратації та надійно захистити їх від негативного впливу факторів навколишнього середовища здатний флюїд для обличчя з мадекасосидом - Madecassoside Fluid від Південнокорейської торгової марки A'PIEU.
З'єднання Water(Aqua), Centella Asiatica Leaf Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Madecassoside, Dioscorea Japonica Root Extract, Ceramide 3, Adenosine, Glycereth-2 17/6 Copolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/VP Copolymer, Tromethamine, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 (Grapefruit) Peel Oil, Sucrose,
Спосіб застосування Флюїд наноситься на заздалегідь очищену шкіру за допомогою ватного диска або долонь у напрямку масажних ліній.
Тип шкіри для всіх
Вік 20+

* Технічні характеристики Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Захисний флюїд, що відновлює A'pieu Madecassoside Fluid

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →