Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Його СТ 1300 Е-С

Код товару: 307607
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ego
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Його СТ 1300 Е-С

Безщітковий двигун може видавати 5200 - 6500 об/хв. Залежно від обсягу АКБ тример може працювати без підзарядки від 68 хв до 210 хв.

Ціна: 6837 грн
шт

Опис товару Тример Його СТ 1300 Е-С

Тример EGO ST1300E-S часто використовується в домашніх господарствах, садівництві, в комунальних закладах та різних господарських об'єктах для розчищення території від заростей трави та бур'янів. Завдяки єдиному стандарту акумуляторів EGO цей пристрій може використовуватися з АКБ різної ємності, що робить його незалежним від електромережі. Поставляється разом із тримірною головкою. Зарядний пристрій та акумулятор не входять. Кнопка внизу тривимірної насадки забезпечує швидку подачу волосіні в процесі косіння. Лезо для різання бур'янів може обертатися як за годинниковою стрілкою, так і проти неї. Надійний безщітковий двигун може видавати 5200 - 6500 об/хв. Система легкого стартузначно спрощує та прискорює процес запуску. Двошвидкісний режим дозволяє вибрати найбільш підходящу швидкість обертання валу. Відбійна кришка, що вільно обертається, дозволяє тримати ріжучу головку на землі без зносу. Клавіша керування швидкістю зручно розташована на рукоятці тримера. Залежно від обсягу АКБ триммер може працювати без підзарядки від 68 хв до 210 хв.

Тример Його СТ 1300 Е-С Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Його СТ 1300 Е-С в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Його СТ 1300 Е-С в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Його СТ 1300 Е-С

Огляд Тример
Тип Акумуляторний
Система різання Лісочка
Вага 2,7 кг

* Технічні характеристики Тример Його СТ 1300 Е-С можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Його СТ 1300 Е-С

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Його СТ 1300 Е-С

Код товару: 245070
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305586
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154749
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →