Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech

Код товару: 250366
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Коробки та сумки Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech

На одному ярусі 4 відсіки 12,5 х4см, 1 відсік 13х8, 5см, глибина відсіків 2,5см. Розмір основного відділення: 30х16см, глибина 7,5см. Розмір ящика-органайзера: 30,8 х18, 5х15, 3см. Матеріал: поліпропілен.

Ціна: 660 грн
шт

Опис товару Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech

На одному ярусі 4 відсіки 12,5х4см, 1 відсік 13х8,5см, глибина відсіків 2,5см. Розмір основного відділення: 30х16см, глибина 7,5см. Розмір ящика-органайзера: 30,8 х18, 5х15, 3см. Матеріал: поліпропілен. Без упаковки. Кришка зверху обладнана поглибленнями для рибальських дрібниць, ящик закривається на клямку. Універсальний ящик виготовлений з поліпропілену, стійкого до дії масел, багатьох розчинників та силіконів. Ящик має одне велике, містке відділення та дві висувні полиці з відсіками. Відсіки зручні для зберігання гачків, блешень, приманок та інших дрібниць для риболовлі, але цей ящик може використовуватися як для зберігання рибальських снастей, так і для зберігання інструментів. Ящик має компактні розміри, невелику вагу та продуману форму, дуже зручний у транспортуванні. У розкладеному вигляді ящик має стійку конструкцію за рахунок того, що ручку можна використовувати як додаткову опору.

Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Коробки та сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Коробки та сумки и купити Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech

Огляд ящик
Розміри Довжина, див:
30
Ширина, см:
18
Висота, см:
15
Матеріал:
Пластмаса
Забарвлення сірий
Призначення ящик для снастей
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ящик для снастей 2-ярусний з непрозорою кришкою Aquatech

Код товару: 316688
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316753
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →