Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм

Код товару: 175768
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: XUNLEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Клей пістолети Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм

Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 Відмінний помічник для будинку, який точно не буде зайвим.

У клейовому пістолеті XL-E20 ми просто впевнені, що потребує кожен. З його допомогою Ви легко і надійно можете склеїти найрізноманітніші матеріали: дерево та пластик, папір та картон, скло та кераміку та багато іншого.

Ціна: 559 грн
шт

Опис товару Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм

 Клейовий пістолет XL-E20 20w може стати у нагоді кожному. З його допомогою можна легко та надійно склеїти найрізноманітніші матеріали: дерево та пластик, папір та картон, скло та кераміку, та багато іншого. Компактний, легкий та зручний у використанні, нагоді і для декоративних робіт і для ремонтних. Тоненький носик дозволить видавлювати невелику кількість клею для кріплення дрібних деталей. Відмінний помічник для будинку, який точно не буде зайвим. Досить часто бувають ситуації, коли необхідно щось приклеїти, але тюбик засох або тип клею не підходить. Якщо купити пістолет для клею така проблема просто зникне. Зручне жало дозволяє працювати у важкодоступних місцях, а про застиглий клей і зовсімможна забути.

Також такий інструмент гідно оцінять у майстернях з ремонту техніки, де постійно необхідно закріпити дроти. Клейовий пістолет застосовується для склеювання різних матеріалів, що мають гарну адгезію: дерево, ДВП, папір, шкіра, деякі види пластику і т.д.
За допомогою клейового пістолета XL-E20 20w Ви зможете втілити в життя найсміливіші ідеї. Якщо результат Вас не задовольнить – клей можна зняти з поверхні. Клейовий пістолет XL-E20 призначений для клею у вигляді циліндричних стрижнів d = від 6.8 мм до 7.5 мм (у комплект не входять).
Особливості:
  • компактність та зручність використання;
  • легкі та міцні матеріали;
  • універсальністьзастосування (ремонт, хенд мейд, садівництво)
  • тонкий носик пістолета, який допоможе з дрібними деталями

Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Клей пістолети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Клей пістолети и купити Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм

Робоча температура 200 °C
Діаметр стрижня 7.5 мм
додаткові характеристики Розмір палиці: 8*1*1 см/3.1*0.4*0.4in
Довжина кабелю: 136 см
Вага продукту: 205 г/7.2 унц.
Обладнання Пістолет клейовий XUNLEI XL-F20
Упаковка з інструкцією

* Технічні характеристики Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пістолет клейовий XUNLEI XL-E20 7,5 мм

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на XUNLEI XL-E20 7,5 мм

Код товару: 233037
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 268393
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →