Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00)

Код товару: 163030
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaowa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00)

Робот-пилосос з вологим прибиранням • потужність всмоктування 1800 Па Вт • площа прибирання: 150 кв.м. • тип покриття: плитка, паркет, ламінат, кахель, лінолеум, килим, ковролін

Ціна: 10148 грн
шт

Опис товару Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00)

Розумний пилосос Xiaowa Пилосос Xiaowa E20 Vacuum Cleaner підтримує ідеальну чистоту в будинку, ефективно видаляючи сміття з різних поверхонь: від килимового покриття до ламінату. Оснащений системою з 13 датчиків, пилосос організовує процес збирання, аналізуючи планування кімнати, відстані до меблів та порогів. Він легко долає пороги та інші перешкоди заввишки до 2 см.

Точні виміри Xiaowa E20 Vacuum Cleaner отримав японські системи високої точності EPSON та німецькі шестивісні подвійні гіроскопи BOSCH, щоб усі вимірювання та розрахунки були більш точними, а рухи пилососу – максимально ефективними. Пилосос видаляє будь-які забруднення, що зустрічаються на його шляху. Пил, пісок, крупа, навіть металеві кулькипотрапляють у спеціальний контейнер для сміття об'ємом 640 мл. у разі відсутності пилозбірника або фільтра пилосос сповістить вас спеціальним датчиком.

Вологе прибирання Xiaowa E20 Vacuum Cleaner здійснює вологе прибирання в приміщенні, для чого він оснащений спеціальною системою впорскування води та мікрофіброю. Система складається з дрібних трубочок та працює за капілярним принципом. Вода трубками проходить через фільтр і змочує мікрофібру. Повного резервуару для води достатньо на 45-60 хвилин вологого прибирання.

Потужна робота Високопродуктивний двигун NIDEC забезпечує потужність всмоктування до 1800 Паскаль, тому пилосос ретельно прибирає пил і бруд з різних поверхонь, а також в кутах ібіля плінтусів. Визначаючи тип покриття, пилосос регулює потужність всмоктування, щоб ви завжди були задоволені результатом.

Висока автономність. Проста зарядка Xiaowa E20 Vacuum Cleaner оснащена батареєю ємністю 2600 мАг, яка гарантує збирання тривалістю до 100 хвилин. Як тільки прибирання закінчено, пилосос за найкоротшим маршрутом повернеться на док-станцію для підзарядки. Якщо в процесі збирання заряд батареї впаде нижче 30%, пристрій вирушить на підзарядку. Після поповнення заряду до 80% пилосос відновить збирання з того місця, звідки він вирушив на док-станцію.

Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00)

Тип прибирання Суха/волога
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Колба
Об'єм пилососного очищувача 0.64 л
споживана потужність 2.6 Ач
Турбо Ні
Додаткові форсунки включені Покриття: Ворсистий килим, Ковролін, Ламінат, Лінолеум, Паркет, Плитка
додаткова інформація Вибір режиму прибирання Відстеження місцезнаходження робота та процес прибирання Призначення прибирання певної кімнати або ділянки приміщення Контроль заряду акумулятора Керування діями робота Перегляд журналу прибирання Налаштування графіка прибирання Функція віртуальних стін Функція виявлення килимів Прибирання в різних кімнатах
Функції та можливості Режими руху: Зигзагом Вздовж перешкоди У випадковому порядку Автоматична зарядка Матеріал корпусу: Пластик Протиударні датчики та відстеження перешкод
Вага 3 кг
Забарвлення Білий
Розміри 353 x 350 x 90.5 мм

* Технічні характеристики Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaowa E20 Vacuum Cleaner White (E202-00)

Код товару: 218265
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 73961
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334361
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →