Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi ZMI PurPods White

Код товару: 232366
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi ZMI PurPods White

Навушники ZMI PurPods – це сучасна гарнітура зі зрозумілим керуванням. Навушники легко сполучаються з смартфоном і підтримують стійке з'єднання з джерелом звуку. Зручна форма та мінімальна вага навушників дозволяють слухати музику багато годин поспіль без відчуття дискомфорту.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi ZMI PurPods White

 Спряження Технологія Bluetooth 5.2 та вбудована антена LDS забезпечують швидке та стабільне підключення. При першому поєднанні ZMI PurPods зі смартфоном потрібно вручну вибрати навушники зі списку пристроїв. Кожне наступне з'єднання не потребує додаткових дій: при відкритті кейсу з навушниками вони автоматично з'єднуються зі сполученим гаджетом і вже за кілька секунд готові до роботи. Чіткий потужний звук. При мініатюрних розмірах навушники ZMI PurPods мають мембрани діаметром 9 мм і є джерелом потужного та чистого звуку. Насолоджуйтесь прослуховуванням улюблених хітів у чудовій якості. Фото 3 ZMI PurPods Фото 4 ZMI PurPods Вологозахист ZMI PurPods мають вологозахищену конструкцію. Це означає, щогарнітура не боїться поту та сирої погоди. Займайтеся спортом, виходьте на прогулянку або пробіжку в будь-яку погоду, навушники завжди складуть вам компанію. Новий рівень автономності На одному заряді ZMI PurPods відтворюють музику дуже довго – до 10 годин. Враховуючи ємність зарядного кейсу, можна розраховувати на 30 годин музики. Слухайте музику як завгодно довго, спілкуйтесь без обмежень – заряду вистачить на кілька днів.

Навушники Xiaomi ZMI PurPods White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi ZMI PurPods White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi ZMI PurPods White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi ZMI PurPods White

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове TWS з Bluetooth, Бездротове з Bluetooth
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Увімкнення/вимкнення мікрофона, Голосове керування, Прийняти/відхилити виклик, Управління треками
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi ZMI PurPods White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi ZMI PurPods White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi ZMI PurPods White

Код товару: 142552
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336953
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336954
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →