Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green

Код товару: 240401
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green

Відкрита конструкція намету Early Wind дозволить вам вільно входити до намету та виходити з нього, а також сидіти на відкритому повітрі під надійним укриттям від сонця та дощу. Великий простір на 3-4 особи Завдяки великому простору 220 x 145 см, ви почуватиметеся комфортно в компанії ще двох-трьох членів своєї родини.

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green

 Комфортно навіть під палючим сонцем Сидячи в наметі Early Wind ви можете забути про дискомфорт, навіть перебуваючи по палючим сонцем. Тому ви можете вибрати практично будь-яке місце для встановлення намету, щоб перед вами відкрився краєвид на безкрає море, високі гори або золотаві простори рідного краю. Відкритий простір з широким оглядом Відкрита конструкція намету Early Wind дозволить вам вільно входити в намет і виходити з нього, а також сидіти на відкритому повітрі під надійним укриттям від сонця та дощу. Великий простір на 3-4 людини. ви почуватиметеся комфортно в компанії ще двох-трьох членів своєї родини. Крім того, намет Early Wind можнапоєднувати з килимком для пікніка, щоб розширити простір для відпочинку. У сучасному насиченому житті люди не лише зайняті турботами, а й знаходять час на щасливі та незабутні моменти відпочинку. Хтось любить відпочивати слухаючи музику, комусь подобається дивитися фільми, а багато хто віддає перевагу відпочинку на природі. Early Wind – це автоматичний багатофункціональний намет для пікніка, в якому ви почуватиметеся комфортно навіть у дощову погоду. Намет Early Wind безперечно вартий вашої уваги.

Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green

Тип намет
Потужність 4
Дизайн саморозкривна
Призначення універсальна
Наявність тамбуру ні
Форма півсфера
Рамка метал
Зовнішній тент Скловолокно
Матеріал спального відділення 190T Поліестер
Стать універсальна
Розміри 220 х 145 х 123 см
Вага 1.8 кг

* Технічні характеристики Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi ZaoFeng (HW010701) Green

Код товару: 201542
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 245165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316220
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →