Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702)

Код товару: 217611
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702)

Тип: скакалка
Діаметр троса: 2.5 мм
Діаметр корду: 3.4 мм
Довжина троса: 3 м
Розміри ручок: 17х5 см
Матеріал ручок: Сталь, ПВХ, гума

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702)

Fitness Rope. Просто, цікаво, захоплююче Швидкісна робота Швидкісна скакалка має в ручках вбудовані підшипники, які роблять обертання троса не вимагають зусиль, за рахунок цього зростає швидкість стрибків. Скакалка підходить для тренування подвійних або потрійних стрибків, так як швидкість обертання швидкісної скакалки для кросфіту набагато більша, ніж у звичайної. Професійні спортсмени за допомогою такого снаряда можуть здійснювати і чотири, п'ятірні стрибки. Yunmai Fitness Rope Відмінний спосіб підтримувати форму Додавання вантажів Усередину рукояток можна додати додаткові грузики для підвищення навантаження на руки, розробки швидкості та витривалості та досягнення нових результатів.

Yunmai Fitness RopeТренуй швидкість і витривалість Сталевий тросик Скакалка Yunmai замість звичайної мотузочки або гумового джгута оснащена сталевим тросиком завдовжки 3 метри з можливістю регулювання. Завдяки своїм природним властивостям, такий трос набагато легше долає опір повітря, допомагаючи Вам зробити перший крок до міцного здоров'я. Сталевий трос скакалки укладений у м'яке силіконове обплетення, що не тільки збільшує термін його служби, але й захищає Вас від випадкових ударів. Yunmai Fitness Rope Подвійне плетіння Міцна та надійна конструкція Фіксатор троса виконаний у вигляді болта, його можна фіксувати як рукою, так і хрестовою викруткою. Саме фіксатор дозволяє налаштувати довжину троса під свій.зростання та свій стиль роботи зі скакалкою. Металевий трос для безпеки має захисне покриття із ПВХ. Ручки скакалки відрізняються ергономічною конструкцією та особливим м'яким покриттям, яке ефективно вбирає піт, пропускає повітря та захищене від вислизання. Крім того, покриття можна швидко зняти та поміняти на інше. Yunmai Fitness Rope Змінне покриття.

Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702)

Тип Скакалка
Розмір 2,5 м
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Yunmai Fitness Rope Pro Version (YMHR-P702)

Код товару: 190979
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 190980
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193517
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →