Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White

Код товару: 206020
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White

Xiaomi Yueli HS-531W – це унікальний стайлер, який допоможе вам швидко створити бездоганне укладання на волоссі різного типу. Стайлер можна використовувати як прасування для випрямлення і як прилад для створення чудових локонів. Турмалінове покриття пластин та функція іонізації гарантують дбайливе ставлення до волосся під час укладання. Ефективна система нагріву лише за кілька секунд підготує прилад до роботи.

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White

Ваш ідеальний образ з Xiaomi Yueli

Xiaomi Yueli HS-531W – це унікальний стайлер, який допоможе вам швидко створити бездоганне укладання на волоссі різного типу. Стайлер можна використовувати як прасування для випрямлення і як прилад для створення чудових локонів. Турмалінове покриття пластин та функція іонізації гарантують дбайливе ставлення до волосся під час укладання. Ефективна система нагрівання всього за кілька секунд підготує прилад до роботи.
Чудо - праска

Використовуйте Xiaomi Yueli HS-531W, щоб швидко розпрямити навіть неслухняні завитки. Завдяки нанесенню турмалінового покриття на абсолютно гладку керамічну поверхню волосся вільно ковзають між пластинами,швидко випрямляються, не чіпляючись і незаплутуючись.
Делікатне укладання

Зубці стайлера розташовані на відстані один від одного і мають гладку поверхню із закругленими кінчиками. Тому волосся не сплутується і не застряє під час укладання. Завдяки оптимальному діаметру стайлер легко формує м'які локони на волоссі будь-якої довжини. Через швидке і рівномірне нагрівання поверхні на створення локонів тепер потрібно ще менше часу.
Корисна іонізація

Вбудований іонізатор утворює мільйони негативно заряджених частинок, які проникають у волосся під час укладання. Насичуючи волосся, негативні іони стимулюють закриття волосяних лусочок та збереження вологи у структуріволосся. Укладання з Xiaomi Yueli HS-531W мінімізує втрату вологи, знімає з волосся статику, надає їм м'якості та здорового блиску.

Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 140-160-190 градусів.
Кількість режимів 3 шт
Потужність 57 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття шарнірний шнур
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Час нагріву 45 сек
Захисний замок Є
Автоматичне вимикання Є

* Технічні характеристики Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Xiaomi Yueli HS-531W White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Yueli HS-531W White

Код товару: 227501
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 171461
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60240
На замовлення, 1-3 дні
REMINGTON S5505 1763 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →