Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver

Код товару: 260715
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver

Дуже корисний девайс - електричний гвинтоверт (викрутка) Wowstick 1P+. Зручна форма у вигляді ручки, потужний і надійний алюмінієвий корпус, значна кількість різних насадок з легованої сталі, два режими керування (ручний та автоматичний) - все це об'єднав у собі портативний електровінтоверт Wowstick 1P+, який допоможе в ремонті різних електроприладів та сучасних девайсів.

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver

Xiaomi Wowstick 1P+ 19 в 1 Silver - надійна конструкція та 2 режими управління. Дуже корисний девайс - електричний гвинтоверт (викрутка) Xiaomi Wowstick 1P+ 19 в 1 Silver. Зручна форма у вигляді ручки, потужний і надійний алюмінієвий корпус, значна кількість різних насадок з легованої сталі, два режими керування (ручний та автоматичний) - все це об'єднав у собі портативний електровінтоверт Wowstick 1P+, який допоможе в ремонті різних електроприладів та сучасних девайсів. Портативність та надійність Монолітний алюмінієвий корпус Xiaomi Wowstick 1P+ 19 в 1 Silver, а також насадки з анодованого алюмінієвого сплаву характеризують високий рівень надійності та практичності гвинтоверта. Незважаючи на застосування настількиякісних матеріалів, вага "розумної" викрутки не набагато більша за металеву кулькову автоматичну ручку - всього 240 грам. Швидкість до 150 об./хв. Інтегрований в корпус перемикач, дозволить легко перейти з ручного режиму в автоматичний і навпаки. Потужність пристрою достатньо для забезпечення швидкості до 150 об/хв. Комфортний ремонт девайсів Електропривод пристрою забезпечує 3 Нм момент, що крутить, і обертання головки зі швидкість в 150 об/хв. Таких технічних характеристик електроприводу достатньо, щоб затягнути дрібні гвинти на смартфонах, планшетах, камерах та іншій електроніці. Якщо ви зіткнулися з занадто туго затягнутим гвинтом, слід його провернути в ручному режимі,після чого ви можете переключитися в автоматичний режим і з легкістю продовжити розпочате.

Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver

Тип Викрутка
живлення мережа
Швидкість обертання 150 об/хв
Напруга 1.5V
Час зарядки 1 год
Тип картриджа Шестигранна
Ключові риси З храповим механізмом (реверс)
додаткові характеристики Робочий режим: Подвійний крутний момент - 0.12/3 Нм Джерело живлення: 2 батарейки x AAA 1.5V Термін експлуатації: У робочому режимі до 8 годин , 2 режими (електро- та ручний) Розмір викрутки: 173 x 15 мм
Обладнання Викрутка
Насадки – 18 шт
Інструкція
Гарантійний талон

* Технічні характеристики Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Wowstick 1P+ 19 у 1 Silver

Код товару: 126000
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 126001
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224699
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →