Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White

Код товару: 217158
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швабра Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White

Хочеться полегшити процес збирання підлоги? Компанія Xiaomi представила найцікавіший гаджет для цих цілей - бездротовий полотер Xiaomi Viomi (VXDT01). З цією електрошваброю Ви забудете про те, що при миття підлог необхідно нагинатися, докладати зусиль - просто пройдіть шваброю по підлозі і він засяє чистотою.

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White

Як відбувається робота? Усередині гаджета встановлений мотор, який працює зі швидкістю до 1000 обертів на хвилину. Вам потрібно тільки натиснути кнопку на ручці і мотор приводить в дію дві насадки в робочій частині швабри, які крутячись, очищають поверхню від бруду. Тканинні насадки виготовлені з якісного, м'якого матеріалу, вони добре справляються з будь-якими забрудненнями. Також передбачено відсік для води, об'ємом 150 мл. Xiaomi Viomi (VXDT01) працює автономно, є акумулятор, ємністю 2200 мАг. Заряду вистачить на 50 хвилин збирання. При роботі електрошвабра видаємо мінімум шуму — всього 55 дБ.

Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швабра купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швабра и купити Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White

Тип Швабра
Призначення Для миття підлоги
Забруднення Бруд, пил
додаткові характеристики Потужність: 50 Вт
Акумулятор: 2200 mAh
Час роботи: 50 хвилин
Час зарядки: 5 годин
Рівень шуму: 55 дБ
Місткість для води: 150 мл
Швидкість роботи: 1000 об/хв
LED підсвічування

* Технічні характеристики Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швабра Xiaomi Viomi (VXDT01) White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Viomi (VXDT01) White

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →