Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light

Код товару: 254733
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light

Компанія Xiaomi вкотре радує стильними та функціональними побутовими пристроями. Вертикальний пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light виконаний у характерній лаконічній манері мінімалістичного дизайну. Трансформується за типом 2-в-1: повнорозмірний та міні. Двигун забезпечує втягування із силою до 17 000 Па. Вага корпусу 1.2 кг. Підтримує роботу протягом 45 хвилин із одного заряду. Має набір функціональних насадок.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light

Повнорозмірний формат Вертикальний варіант застосування дозволить швидко та ефективно зібрати бруд та пил з усіх ділянок покриттів. Маючи довжину 113.2 см, модель здійснює легке маневрування, дістаючи до найвіддаленіших і найвищих частин будинку. Щітка з ворсом обертається, збираючи навіть найпримхливіші забруднення (волосся, шерсть тварин, нитки). Її щетина м'яка, тому підлога не буде подряпана. Другий варіант використання передбачає зняття мобільного блоку з основи. Тепер у ваших руках потужна сила, яка допоможе здійснити прибирання точково: у кутових частинах полиці, між подушками дивана, у всіх зонах клавіатури ноутбука. Застосування портативного пилососа для прибирання салону автобуде раціональним рішенням, т.к. зменшений корпус дозволить легко маніпулювати пристроєм. Фото 3 Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Підвищена маневреність Повноцінне звільнення від бруду асоціюється з чистотою навіть у найвіддаленіших куточках кімнати. Щоб ви могли легко здійснити прибирання під меблями, пройтися по кутах плінтусів та зібрати павутину зі стелі основа та насадка кріпляться один до одного з можливістю зміни кута за допомогою обертання. Нахиливши штангу, можна дістати щіткою до зони під диваном, при цьому не відчуваючи дискомфорту в руках.

Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light

Тип прибирання Суха
Тип вакуумного очищувача Контейнер / колба, Циклонна система
споживана потужність Потужність всмоктування 50 Вт
Додаткові форсунки включені Підлога/килим
Щілинна
додаткова інформація Працює від безщіткового двигуна
Два рівні потужності всмоктування при 20/50 Вт повітря
Вага 1,2 кг
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг XIAOMI Vacuum Cleaner Light

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на XIAOMI Vacuum Cleaner Light

Код товару: 146296
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240309
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 139514
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →