Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink

Код товару: 192746
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink

Призначення Для дорослих Кількість режимів чищення 4 Режими чищення Повсякденне, Бережне, Відбілювання та полірування Технологія чищення Ультразвукова Кількість насадок 3 Тип елемента живлення Літій-іонний акумулятор 1000 мАг

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink

 Електрична зубна щітка Xiaomi Soocas X3U Sonic Pink пропонує 4 режими чищення, що охоплюють широкий спектр потреб гігієни ротової порожнини. Електрична щітка здатна аналізувати рухи під час процесу очищення, показуючи результат ефективності за допомогою мобільного додатка. Час від часу видаватиметься попередження у вигляді вібрації, щоб ви могли змінювати площу очищення рота.

 
Мінімалістський дизайн та клас захисту від бризок IP7X
Xiaomi дбає про дизайн своїх продуктів, навіть коли йдеться про зубну щітку. Він не тільки чудово виглядатиме у вашій ванній кімнаті, але і буде дуже корисним. Крім мінімалістичного стилю, в центральній частині єінтуїтивно зрозуміла кнопка, з якої ви можете вибрати один із 4 режимів чищення, щоб адаптувати його до ваших гігієнічних потреб. Аналогічно, корпус SOOCAS X3U має значки, які спалахують для відображення вибраного режиму, а також рівня заряду батареї або рівня заряду. І, звичайно ж, конструкція має міцне покриття, сертифіковане по IPX7, тому піддавання кисті впливу води або очищення її структури не буде проблемою (за умови, що вона вимкнена).
 
Три різні головки та дорожня валіза в комплекті
Модернізована версія SOOCAS X3 також має дві додаткові головки: відбілююча для видалення плям від кави та тютюну, і м'яку, яка ідеальнопідходить, якщо у вас чутливі ясна. З іншого боку, його головна головка не містить міді, що дозволяє уникнути можливого окислення частини, що з'єднує щетинки, та продовжити термін її служби. Крім того, і задня частина головки, що відбілює, і основна головка мають спеціальне покриття з силікагелю, щоб також очистити мову.
 
Тривалий термін служби батареї та швидка зарядка через USB Type-C
Заряджання через USB-кабель типу C, що скорочує час заряджання з 16 годин до 4 годин. Ця зубна щітка живиться від батареї ємністю 1000 мАг, яку ви зможете використати до 25-30 днів.

Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink

Тип Зубна щітка
Призначення Для дорослих
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Звукова
Насадки Стандартна
Особливості Насадка без міді Насадка з м'якою щетиною Насадка для глибокого полірування
Жорсткість щетини Середня

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi SOOCAS X3U Pink

Код товару: 218051
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218052
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163012
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →