Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2

Код товару: 136412
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги підлогові ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2

Тип ваги: ​​Електронні; Призначення: Діагностичні; Максимальна вага: 150 кг; Ціна поділу: 100 г; Кількість користувачів (функція пам'яті): 16

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2

 Xiaomi Mi Body Fat ScaleПродумані інновації для тонкої оцінки стану тілаУ ультратонкому корпусі Xiaomi Mi Body Fat Scale приховані вражаючі можливості для догляду за собою. Ви можете аналізувати не лише зміни ваги, а й кісткову та м'язову масу, вміст рідини у м'яких тканинах, індекс маси. Цілісна конструкція з високоміцного пластику, абсолютно невидимий у вимкненому стані дисплей, ретельне опрацювання найдрібніших деталей. Контролюйте 10 фізичних характеристик, автоматично отримуйте результати на свій смартфон, щоб відстежувати прогрес і прагнути кращого.

 
Нові розумні ваги Xiaomi, володіючи витонченим дизайном, стануть чудовим доповненням сучасного інтер'єру.Беріть пристрій до спортзалу, офісу або подорожі, насолоджуючись його портативністю – товщина новинки становить менше 15 мм. Тепер ви можете стежити за станом організму у будь-який час та в будь-якому місці. Незважаючи на ультратонкість, прилад відрізняється високою міцністю та надійністю – розрахований на людей вагою до 150 кг.
 
Невидимий дисплейЗ першого погляду ви розумієте, наскільки смарт-ваги ідеальні. Під білою пластиковою поверхнею прихований унікальний дисплей, який відображає дані лише у момент вимірів. Немає нічого, що відволікало б вас від витонченого дизайну.
 

ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги підлогові купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги підлогові и купити ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2

Тип Електричні
Матеріал платформи Пластик
Колір білий
Максимальне навантаження 150 кг
Точність вимірювання 100 грам
Одиниці виміру кг / фунти / китайські фунти
Автоматичне вмикання Так
Автоматичне вимикання Так
Додаткова інформація Матеріал корпусу: пластик ABS Бездротовий зв'язок: Bluetooth 4.0 Управління зі смартфона, зберігання даних у хмарі, індекс маси тіла Можливість відображення статистики у вигляді графіка 4 електродні пластини з нержавіючої сталі 304L Батарейки не входять в комплект поставки Вимірювання 10 показників тіла в залежності від навколишнього освітлення Прихований LED дисплей

* Технічні характеристики ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги підлогові Xiaomi Smart Scales 2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Smart Scales 2

Код товару: 349988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346787
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349990
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →