Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black

Код товару: 349837
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black

Інтелектуальний робот-пилосос Roidmi EVE Plus, з потужністю всмоктування 2700 Па, оснащений зарядною базою, яка використовує озонову дезодоруючу та антибактеріальну технології, має внутрішній насос, що всмоктує пил з пилососа, після чого поміщає його в 3 літровий текстильний міш.

Ціна: 20565 грн
шт

Опис товару Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black

 Технологія LDS нового покоління

Пилосос Roidmi EVE Plus використовує сенсорну технологію нового покоління LDS (технологія Lidar), яка має здатність досить швидко сканувати весь будинок/квартиру/офіс та автоматично малювати карту для переміщення у процесі прибирання. У пам'яті пилососа можна зберегти до 5 карток, ця функція дуже корисна для багаторівневих будинків. Крім того, робот-пилосос Roidmi EVE Plus також може відображати шлях за допомогою алгоритму SLAM.
 
Все, що необхідно для вологого прибирання
В той же час робот Roidmi має вбудовану конструкцію всмоктування та витягування. Оснащений інтелектуальним резервуаром для води із мікроконтролером. Пилосос Roidmi EVE Plus може вмістити до 250 мл.води, чого достатньо для збирання простору площею до 250 квадратних метрів.
 
18 датчиків для безпечного прибирання
Вісімнадцять датчиків, якими обладнано Roidmi EVE Plus, також забезпечують безпечне прибирання. Наприклад, датчик рівня виявляє сходи, запобігаючи падінню пилососа. З датчиком LDS та панеллю запобігання зіткнень, він виявляє перешкоди та намагається їх об'їхати. До того ж невеликі сходинки або нерівності для нього не є проблемою, оскільки він легко долає перешкоди висотою до 20 мм.
 
Безперервне прибирання протягом 3.5 годин
Щодо автономності, Roidmi EVE Plus має акумулятор ємністю 5200 мАг, який може забезпечити до 3.5 годинроботи (не за максимальної потужності всмоктування), для прибирання кількох кімнат у квартирі, будинку, офісі.

Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black

Тип прибирання
для сухой и влажной уборки
Об'єм пилососного очищувача
0.3 л
Рівень шуму 70 дБ
додаткова інформація Время работы от аккумулятора, мин: 210
Время зарядки аккумулятора, ч: 5
Емкость аккумулятора, мАч: 5200
Функції та можливості Автоматическая подзарядка, Виртуальная стена, Возврат к уборке после подзарядки, Обнаружение препятствий, Построение карты передвижения, Программирование уборок, Станция самоочищения, Турбощетка, Удаленное управление
Вага
2.7 кг
Розміри Высота, мм
98
Ширина, мм
350
Длина, мм
350

* Технічні характеристики Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Робот пилосос Xiaomi Roidmi EVE Plus Black

Код товару: 218270
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271449
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 23503
На замовлення, 1-3 дні
Makita 440 21915 грн

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →