Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60)

Код товару: 160262
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60)

Тип збирання: сухе, вологе / Робота на одній підзарядці: 150 хв / Контейнер: 0,5 л / Ємність акумулятора: 5,2 Ач / Рівень шуму: 40 Дб / Розміри: 35x35,3x9,6 см

Ціна: 21156 грн
шт

Опис товару Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60)

Xiaomi Roborock S6 (s60/s65) це глобальна (Міжнародна) версія нового робота пилососа від виробника Xiaomi. Робот Пилосос Ксіомі Роборок С6 отримав безліч дрібних і великих доробок у всіх планах, від програмного забезпечення, до конструкції щіток. З новим програмним забезпеченням та алгоритмом планування переміщення Roborock Sweep one vacuum cleaner вдалося скоротити час прибирання майже на 20%. Тепер можна повністю контролювати очищення, розділяючи приміщення на зони, обмежити рух віртуальною стіною, вказувати віртуальні зони локальних очищень або направити робота для прибирання в певну кімнату, просто тицьнувши пальцем на екрані свого смартфона. При плануванні графіка збирання Сяомі Роборок s6 (s65)з'явилася можливість вказати точний час та день тижня прибирання як для приміщення, так і для кожної кімнати окремо. Так що окрім нового дизайну пилосос зможе похвалитися абсолютно новим рівнем збирання.

Сяомі S6 оснастили принципово новою електронікою: в основному процесор використовується чіп R16 серії ALLWINNER, цифровий сигнальний процесор TI від Texas Instruments, і мікропроцесор MCU від STMicroelectronics. Крім цього, 14 різних датчиків відповідають за контроль кожного окремого модуля робота. Разом вони гарантують високу продуктивність, точну та відкладену роботу на будь-яких поверхнях за максимально оптимальним маршрутом.

Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60)

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Колба
Об'єм пилососного очищувача 0.5 л
споживана потужність Акумулятор
Турбо Ні
Рівень шуму 40 дБ
додаткова інформація Магнітна стрічка, У додатку
Функції та можливості Управління зі смартфона
Забарвлення білий
Розміри 35x35, 3x9, 6 см

* Технічні характеристики Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 white (S60)

Код товару: 78754
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGS 5ZOOO1 21457 грн
Код товару: 320407
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349816
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →